Éjszakai Drift verseny Kakucson!

2011. szeptember 26. hétfő 13:18, Robinson


A profi és a feltörekvő Drift versenyzők nemzedéke az idei évben utoljára mennek kilinccsel előre, méghozzá nem is akármilyen körítéssel! A DriftGP Hungary október 1-én egy éjszakai futamra invitálja a nagyérdemű közönséget a Kakucsi versenypályára. Nem kell megijedni, Kakucs közelebb van mint gondolnánk! Budapestről 35 km és mintegy 25 perc. Még a tököli reptér drift arénája is messzebb van, ha hiszik, ha nem!

Éjszakai Drift verseny Kakucson!

képek megtekintése

A szervezők a régi hagyományoknak megfelelően az eredeti drift nyomvonalon rendezik meg mindkét kategória versenyét! Ez azért is jó, mert a pályán az értékelt kanyarokra tökéletes panoráma tárul az 1000 fős lelátókról! A nézők előtt KakucsRing kapuja délután kettő órakor nyílik, nem sokkal később pedig máris kezdődnek a kvalifikációs körök, majd a Street kategória versenye. Késő délután 6 óra magasságában Drift Taxi várja a merészebb és bevállalós utasokat, majd következik a nap főattrakciója a Night Drift, azaz az éjszakai csapatás hazánk profi pilótáival. A kivilágított arénában este 10 óráig gyűrik egymást a versenyzők és döntik el az idei év összetett győztesét ebben a sorozatban. De nem csak a Night Drift bajnokát avatják, mivel a versenyek után itt kerül sor a Hell Országos Drift Bajnokság, a Gymkhana szakág és a Gyorsulási Futamsorozat éves díjátadó ünnepségére egy hatalmas fűthető party sátorban, ahol a bulizni vágyó fiatalokat Live DJ várja majd jobbnál jobb zenékkel. A Carstyling Tuning és Autó szépségverseny idei díjazottjai is jelen lesznek természetesen csodaszép paripáikkal, hogy átvegyék ők is jól megérdemelt győzelmi trófeájukat.

A vénasszonyok nyarában tehát egy utolsó kellemes kis autós program és esti buli következik október 1-én Kakucson a KakucsRingen!

RENDEZVÉNYINFORMÁCIÓK:

Programterv:
14:00-tól Nézői kapunyitás
14:30-16:30 Kvalifikáció Pro+Street
16:30-18:00 Hell OB Street - Döntő
18:00-18:30 Drift Taxi
18:30-19:00 Versenyzői felvonulás - PRO Top16
19:00-22:00 Night Drift Pro - Döntő
22:00-tól Díjátadó és esti Buli - Live DJ

Belépő: 1.500,- Ft
10 éves korig szülői felügyelettel ingyenes!

Nyereményjáték belépőjegyekért és egy 22 ezer Ft értékű ajándékért: http://drifting.hu/hir/kakucsi-ejszakai-drift-verseny-nyeremenyjatekMegközelítés autóval:
Budapestről M5-ös autópályáról az inárcsi pihenőhelynél kell lehajtani. Inárcsot elhagyva Kakucsra beérve a Fő útról balra kell fordulni a templomnál (Monori u.), majd egyenesen a temető mellett elhaladva tovább menni. Az autópályát felüljárón átszelve érkezünk meg ezek után KakucsRingre.

Kecskemét felöl M5-ös autópályáról Újhartyánnál kell lehajtani (Dabas-Szolnok leágazás). Az autópálya lehajtó után Dabas irányába kell fordulni a 405-ös úton , majd kis idő múlva jobbra Újhartyán-Kakucs felé. Újhartyánt elhagyva Kakucsra beérve a Fő útról jobbra kell fordulni a templomnál (Monori u.), majd egyenesen a temető mellett elhaladva tovább menni. Az autópályát felüljáron átszelve érkezünk meg ezek után KakucsRingre.

Megközelítés tömegközlekedéssel: menetrendszerinti buszjárattal vagy vonattal
Térképek:
http://driftgp.blog.hu/media/image/2011Kakucs/terkep.jpg
http://driftgp.blog.hu/media/image/2011Kakucs/terkepkakucs.jpg

Facebook: http://www.facebook.com/driftgp.hu
Komment írásaMég nincsenek kommentek ehhez a cikkhez.Legfrissebb
Az új BMW M5 mutatja be a valaha készült legintelligensebb összkerékhajtást
Exkluzív különkiadást kap a BMW 6-os sorozat
Az új BMW 5-ös Touring - képek, videók
Átadták az első állami támogatású elektromos BMW i3-ast
BMW 530e iPerformance plug-in hibrid
Kétszáz példányban készülő BMW M4 DTM Champion Edition
BMW Dingolfing: Jöhet az új 5-ös sorozat
Íme a vadonatúj BMW M5 Competition Edition
További cikkeink
Automatikusan sötétedő belső tükör utólagos bekötése BMW E46-ba
Automatikusan sötétedő belső tükör utólagos bekötése BMW E46-ba

A művelet időtartama kb. 15 perc. Akinek nincs és akinek van esőérzékelője, annak is ugyanez a művelet, ugyanennyi ideig tart, mert az esőérzékelőnek nincs köze a sötétítős funkcióhoz. Valamint a tükör fajtája is mindegy, a felfogatás és a csatlakozó is mindegyiknél ugyanaz (a sötétedős tükör jöhet az 5-ösből vagy az X3-ból is). tovább »


Sofőr nélkül egyszerűbb a parkolás: BMW F10 535i
Sofőr nélkül egyszerűbb a parkolás: BMW F10 535i

A BMW folyamatosan dolgozik az új, sofőröket segítő technológiákon. Az első ilyen fejlesztés amit láthatunk, a BMW távirányítású parkoló rendszere. Bár láttunk már más autókat is maguktól parkolni, még nem egy elterjedt dolog, és minden megvalósítás más. Általában amiben egyeznek az az, hogy a volán mögött kell ülni a manőver végéig. tovább »


A BMW megerősítette az AWD F10 M5 jövőbeli bevezetését
A BMW megerősítette az AWD F10 M5 jövőbeli bevezetését

Az Autocar szerint a BMW hivatalosan is megerősítette a négy kerék meghajtású AWD F10 M5 esetleges termelésbe bevonását. Az AWD F10 M5 mint egy kiegészítő modell csatlakozik az M5 kínálatba, aminek a havas éghajlaton élő potenciális M5 vásárlók bizonyára nagyon örülnek. Sokan úgy gondolják, lehetséges, hogy már ez az autó szerepelt abban a videóban amiben az új M5 tesztjét mutatták be havas körülmények között. Tényleg úgy tűnik, hogy a jövőben elérhető lesz az M5 xDrive modell is. tovább »


Repülj németbe és vezess BMW 1M prototípust! A gyár fizeti!
Repülj németbe és vezess BMW 1M prototípust! A gyár fizeti!

Úgy döntöttek Münchenben, hogy a legnagyobb rajongók közül 12-nek most lehetőséget adnak, hogy elsőként vezethessék a BMW 1M kupé prototípust. Az utazás és szállás költségét a gyár állja. Kell ennél több? tovább »