Éjszakai Drift verseny Kakucson!

2011. szeptember 26. hétfő 13:18, Robinson


A profi és a feltörekvő Drift versenyzők nemzedéke az idei évben utoljára mennek kilinccsel előre, méghozzá nem is akármilyen körítéssel! A DriftGP Hungary október 1-én egy éjszakai futamra invitálja a nagyérdemű közönséget a Kakucsi versenypályára. Nem kell megijedni, Kakucs közelebb van mint gondolnánk! Budapestről 35 km és mintegy 25 perc. Még a tököli reptér drift arénája is messzebb van, ha hiszik, ha nem!

Éjszakai Drift verseny Kakucson!

képek megtekintése

A szervezők a régi hagyományoknak megfelelően az eredeti drift nyomvonalon rendezik meg mindkét kategória versenyét! Ez azért is jó, mert a pályán az értékelt kanyarokra tökéletes panoráma tárul az 1000 fős lelátókról! A nézők előtt KakucsRing kapuja délután kettő órakor nyílik, nem sokkal később pedig máris kezdődnek a kvalifikációs körök, majd a Street kategória versenye. Késő délután 6 óra magasságában Drift Taxi várja a merészebb és bevállalós utasokat, majd következik a nap főattrakciója a Night Drift, azaz az éjszakai csapatás hazánk profi pilótáival. A kivilágított arénában este 10 óráig gyűrik egymást a versenyzők és döntik el az idei év összetett győztesét ebben a sorozatban. De nem csak a Night Drift bajnokát avatják, mivel a versenyek után itt kerül sor a Hell Országos Drift Bajnokság, a Gymkhana szakág és a Gyorsulási Futamsorozat éves díjátadó ünnepségére egy hatalmas fűthető party sátorban, ahol a bulizni vágyó fiatalokat Live DJ várja majd jobbnál jobb zenékkel. A Carstyling Tuning és Autó szépségverseny idei díjazottjai is jelen lesznek természetesen csodaszép paripáikkal, hogy átvegyék ők is jól megérdemelt győzelmi trófeájukat.

A vénasszonyok nyarában tehát egy utolsó kellemes kis autós program és esti buli következik október 1-én Kakucson a KakucsRingen!

RENDEZVÉNYINFORMÁCIÓK:

Programterv:
14:00-tól Nézői kapunyitás
14:30-16:30 Kvalifikáció Pro+Street
16:30-18:00 Hell OB Street - Döntő
18:00-18:30 Drift Taxi
18:30-19:00 Versenyzői felvonulás - PRO Top16
19:00-22:00 Night Drift Pro - Döntő
22:00-tól Díjátadó és esti Buli - Live DJ

Belépő: 1.500,- Ft
10 éves korig szülői felügyelettel ingyenes!

Nyereményjáték belépőjegyekért és egy 22 ezer Ft értékű ajándékért: http://drifting.hu/hir/kakucsi-ejszakai-drift-verseny-nyeremenyjatekMegközelítés autóval:
Budapestről M5-ös autópályáról az inárcsi pihenőhelynél kell lehajtani. Inárcsot elhagyva Kakucsra beérve a Fő útról balra kell fordulni a templomnál (Monori u.), majd egyenesen a temető mellett elhaladva tovább menni. Az autópályát felüljárón átszelve érkezünk meg ezek után KakucsRingre.

Kecskemét felöl M5-ös autópályáról Újhartyánnál kell lehajtani (Dabas-Szolnok leágazás). Az autópálya lehajtó után Dabas irányába kell fordulni a 405-ös úton , majd kis idő múlva jobbra Újhartyán-Kakucs felé. Újhartyánt elhagyva Kakucsra beérve a Fő útról jobbra kell fordulni a templomnál (Monori u.), majd egyenesen a temető mellett elhaladva tovább menni. Az autópályát felüljáron átszelve érkezünk meg ezek után KakucsRingre.

Megközelítés tömegközlekedéssel: menetrendszerinti buszjárattal vagy vonattal
Térképek:
http://driftgp.blog.hu/media/image/2011Kakucs/terkep.jpg
http://driftgp.blog.hu/media/image/2011Kakucs/terkepkakucs.jpg

Facebook: http://www.facebook.com/driftgp.hu
Komment írásaMég nincsenek kommentek ehhez a cikkhez.Legfrissebb
Az új BMW M5 mutatja be a valaha készült legintelligensebb összkerékhajtást
Exkluzív különkiadást kap a BMW 6-os sorozat
Az új BMW 5-ös Touring - képek, videók
Átadták az első állami támogatású elektromos BMW i3-ast
BMW 530e iPerformance plug-in hibrid
Kétszáz példányban készülő BMW M4 DTM Champion Edition
BMW Dingolfing: Jöhet az új 5-ös sorozat
Íme a vadonatúj BMW M5 Competition Edition
További cikkeink
BMW Hollandia: exklúzív M3 GTS-el kezdte az újévet
BMW Hollandia: exklúzív M3 GTS-el kezdte az újévet

Az Autogespot küldöttei nagyon szerencsésnek mondhatják magukat, mert részt vehettek a Holland BMW által bemutatott M3 GTS leleplezésén és elkészíthették, közzétehették ezeket a nagyszerű képeket a jelenleg legjobban teljesítő gyári M3 modellről. A közúti közlekedésre is alkalmas M3 GTS egy nagyobb és erősebb 4,36 literes V8-as motort kapott. tovább »


Sanyi morog. - újabb akció...
Sanyi morog. - újabb akció...

BMWfanatics.hu szervizhálózat? Sok maszekot ismerünk BMW-s körökből, akik durván vágják, mi fán terem a jó szaki. Sokan ismerjük Nagy Mikit is, aki az oldalunkon bmw320d4 néven fut már hosszú évek óta. Ő az, aki Nyíregyházán működik, de ennek ellenére az ország legnyugatibb sarkából is mennek hozzá az emberek. Ügyes gyerek, ezért a BMWfanatics.hu szerviz hálózat első hivatalos műhelyét nyitotta meg, és mint ilyen, 1st auto lett a cége neve. tovább »


A 2011-es BMW 335iS - A szenzációs találkozása a praktikussal
A 2011-es BMW 335iS - A szenzációs találkozása a praktikussal

A külső aerodinamikai fejlesztések kifejezetten agresszívra sikerültek, szinte kívánja, hogy nézd meg közelebbről. Az első lökös, a küszöbök és a hátsó lökös is vadonatúj, valamint a később beépített funkcionális hátsó diffúzor. Megkapta az összes LCI / Life Cycle Impulse / frissítést, beleértve az új „ open eyed ” / nyitott szemmel / fényszórókat is. tovább »


Video: 2012-es BMW M5 a Nurburgring-en
Video: 2012-es BMW M5 a Nurburgring-en

Nemrég találtunk egy fényképet, amiről úgy tűnt, egy álca nélküli BMW M5 F10-es. Amíg ezt a prototípust Münchenben szúrták ki, más tesztautókat a Nodrdschleife-re szoktak küldeni. A szuper sportos szedánt tesztpróbák közben kémlelték ki a híres Nürburgringen. tovább »