Éjszakai Drift verseny Kakucson!

2011. szeptember 26. hétfő 13:18, Robinson


A profi és a feltörekvő Drift versenyzők nemzedéke az idei évben utoljára mennek kilinccsel előre, méghozzá nem is akármilyen körítéssel! A DriftGP Hungary október 1-én egy éjszakai futamra invitálja a nagyérdemű közönséget a Kakucsi versenypályára. Nem kell megijedni, Kakucs közelebb van mint gondolnánk! Budapestről 35 km és mintegy 25 perc. Még a tököli reptér drift arénája is messzebb van, ha hiszik, ha nem!

Éjszakai Drift verseny Kakucson!

képek megtekintése

A szervezők a régi hagyományoknak megfelelően az eredeti drift nyomvonalon rendezik meg mindkét kategória versenyét! Ez azért is jó, mert a pályán az értékelt kanyarokra tökéletes panoráma tárul az 1000 fős lelátókról! A nézők előtt KakucsRing kapuja délután kettő órakor nyílik, nem sokkal később pedig máris kezdődnek a kvalifikációs körök, majd a Street kategória versenye. Késő délután 6 óra magasságában Drift Taxi várja a merészebb és bevállalós utasokat, majd következik a nap főattrakciója a Night Drift, azaz az éjszakai csapatás hazánk profi pilótáival. A kivilágított arénában este 10 óráig gyűrik egymást a versenyzők és döntik el az idei év összetett győztesét ebben a sorozatban. De nem csak a Night Drift bajnokát avatják, mivel a versenyek után itt kerül sor a Hell Országos Drift Bajnokság, a Gymkhana szakág és a Gyorsulási Futamsorozat éves díjátadó ünnepségére egy hatalmas fűthető party sátorban, ahol a bulizni vágyó fiatalokat Live DJ várja majd jobbnál jobb zenékkel. A Carstyling Tuning és Autó szépségverseny idei díjazottjai is jelen lesznek természetesen csodaszép paripáikkal, hogy átvegyék ők is jól megérdemelt győzelmi trófeájukat.

A vénasszonyok nyarában tehát egy utolsó kellemes kis autós program és esti buli következik október 1-én Kakucson a KakucsRingen!

RENDEZVÉNYINFORMÁCIÓK:

Programterv:
14:00-tól Nézői kapunyitás
14:30-16:30 Kvalifikáció Pro+Street
16:30-18:00 Hell OB Street - Döntő
18:00-18:30 Drift Taxi
18:30-19:00 Versenyzői felvonulás - PRO Top16
19:00-22:00 Night Drift Pro - Döntő
22:00-tól Díjátadó és esti Buli - Live DJ

Belépő: 1.500,- Ft
10 éves korig szülői felügyelettel ingyenes!

Nyereményjáték belépőjegyekért és egy 22 ezer Ft értékű ajándékért: http://drifting.hu/hir/kakucsi-ejszakai-drift-verseny-nyeremenyjatekMegközelítés autóval:
Budapestről M5-ös autópályáról az inárcsi pihenőhelynél kell lehajtani. Inárcsot elhagyva Kakucsra beérve a Fő útról balra kell fordulni a templomnál (Monori u.), majd egyenesen a temető mellett elhaladva tovább menni. Az autópályát felüljárón átszelve érkezünk meg ezek után KakucsRingre.

Kecskemét felöl M5-ös autópályáról Újhartyánnál kell lehajtani (Dabas-Szolnok leágazás). Az autópálya lehajtó után Dabas irányába kell fordulni a 405-ös úton , majd kis idő múlva jobbra Újhartyán-Kakucs felé. Újhartyánt elhagyva Kakucsra beérve a Fő útról jobbra kell fordulni a templomnál (Monori u.), majd egyenesen a temető mellett elhaladva tovább menni. Az autópályát felüljáron átszelve érkezünk meg ezek után KakucsRingre.

Megközelítés tömegközlekedéssel: menetrendszerinti buszjárattal vagy vonattal
Térképek:
http://driftgp.blog.hu/media/image/2011Kakucs/terkep.jpg
http://driftgp.blog.hu/media/image/2011Kakucs/terkepkakucs.jpg

Facebook: http://www.facebook.com/driftgp.hu
Komment írásaMég nincsenek kommentek ehhez a cikkhez.Legfrissebb
Az új BMW M5 mutatja be a valaha készült legintelligensebb összkerékhajtást
Exkluzív különkiadást kap a BMW 6-os sorozat
Az új BMW 5-ös Touring - képek, videók
Átadták az első állami támogatású elektromos BMW i3-ast
BMW 530e iPerformance plug-in hibrid
Kétszáz példányban készülő BMW M4 DTM Champion Edition
BMW Dingolfing: Jöhet az új 5-ös sorozat
Íme a vadonatúj BMW M5 Competition Edition
További cikkeink
Csajok, akik keresztben élvezik
Csajok, akik keresztben élvezik

A tököli repülőtéren ezen hétvégén kerül megrendezésre a nemzetközi mezőnnyel és sztárokkal teletűzdelt Gymkhana Grid Euróba Bajnokság. Ken Block mester sportján kívül azonban egy érdekes női EB futamot is rendeznek a drift szakágban. Várhatóan nyolc hölgyversenyző érkezik, hogy keresztbe autózzanak a Queen of Europe versenyen. Magyarországot Jáger Andrea és Fényi Anna fogja képviselni. tovább »


A BMW 50 évvel ezelőtti forradalma - második rész
A BMW 50 évvel ezelőtti forradalma - második rész

A motorháztető alatt egy teljesen új 1.5 literes négyhengeres motor dolgozik amit BMW motor guruja Alexander von Falkenhausen fejlesztett ki. Ez volt az egyik olyan alkatrész ami érezhetően és látványosan megváltozott az IAA-n debütált prototípushoz képest: az 1:8.2-ről 1:8.8-ra növelt sűrítési aránynak köszönhetően az eredeti 5500-as fordulaton 75 LE-t teljesítő motor helyett egy 5700-as fordulatszámon 80 LE-t teljesítő hajtóművet kaptak. tovább »


Miért nem cikkeztünk Giorgi Tevzadze haláláról?
Miért nem cikkeztünk Giorgi Tevzadze haláláról?

...érkezett a kérdés e-mailben. Hát milyen oldal ez, hogy erről nem írtok?! Olyan, ami nem jelentet meg sajnálkozó cikket egy olyan ember korántsem meglepő halálával kapcsolatban, akinek a munkásságával egyáltalán nem ért egyet. Tudjuk, pont nem Ő vezetett, de ez még nem változtat a tényen, hogy örömmel láttuk volna, ha bevonják a jogosítványát. tovább »


Azt beszélik... BMW 6-os kabrió: Mission Impossible
Azt beszélik... BMW 6-os kabrió: Mission Impossible

Hollywood-ban is tudják mi a jó. A Mission Impossible negyedik részében szerepet kap a 2012-es 6-os kabrió is, amivel Tom Curise fog krúzolgatni (ha-ha). A negyedik részt (The Ghost Protocol) jelenleg Dubai-ban és Angliában forgatják. tovább »