Éjszakai Drift verseny Kakucson!

2011. szeptember 26. hétfő 13:18, Robinson


A profi és a feltörekvő Drift versenyzők nemzedéke az idei évben utoljára mennek kilinccsel előre, méghozzá nem is akármilyen körítéssel! A DriftGP Hungary október 1-én egy éjszakai futamra invitálja a nagyérdemű közönséget a Kakucsi versenypályára. Nem kell megijedni, Kakucs közelebb van mint gondolnánk! Budapestről 35 km és mintegy 25 perc. Még a tököli reptér drift arénája is messzebb van, ha hiszik, ha nem!

Éjszakai Drift verseny Kakucson!

képek megtekintése

A szervezők a régi hagyományoknak megfelelően az eredeti drift nyomvonalon rendezik meg mindkét kategória versenyét! Ez azért is jó, mert a pályán az értékelt kanyarokra tökéletes panoráma tárul az 1000 fős lelátókról! A nézők előtt KakucsRing kapuja délután kettő órakor nyílik, nem sokkal később pedig máris kezdődnek a kvalifikációs körök, majd a Street kategória versenye. Késő délután 6 óra magasságában Drift Taxi várja a merészebb és bevállalós utasokat, majd következik a nap főattrakciója a Night Drift, azaz az éjszakai csapatás hazánk profi pilótáival. A kivilágított arénában este 10 óráig gyűrik egymást a versenyzők és döntik el az idei év összetett győztesét ebben a sorozatban. De nem csak a Night Drift bajnokát avatják, mivel a versenyek után itt kerül sor a Hell Országos Drift Bajnokság, a Gymkhana szakág és a Gyorsulási Futamsorozat éves díjátadó ünnepségére egy hatalmas fűthető party sátorban, ahol a bulizni vágyó fiatalokat Live DJ várja majd jobbnál jobb zenékkel. A Carstyling Tuning és Autó szépségverseny idei díjazottjai is jelen lesznek természetesen csodaszép paripáikkal, hogy átvegyék ők is jól megérdemelt győzelmi trófeájukat.

A vénasszonyok nyarában tehát egy utolsó kellemes kis autós program és esti buli következik október 1-én Kakucson a KakucsRingen!

RENDEZVÉNYINFORMÁCIÓK:

Programterv:
14:00-tól Nézői kapunyitás
14:30-16:30 Kvalifikáció Pro+Street
16:30-18:00 Hell OB Street - Döntő
18:00-18:30 Drift Taxi
18:30-19:00 Versenyzői felvonulás - PRO Top16
19:00-22:00 Night Drift Pro - Döntő
22:00-tól Díjátadó és esti Buli - Live DJ

Belépő: 1.500,- Ft
10 éves korig szülői felügyelettel ingyenes!

Nyereményjáték belépőjegyekért és egy 22 ezer Ft értékű ajándékért: http://drifting.hu/hir/kakucsi-ejszakai-drift-verseny-nyeremenyjatekMegközelítés autóval:
Budapestről M5-ös autópályáról az inárcsi pihenőhelynél kell lehajtani. Inárcsot elhagyva Kakucsra beérve a Fő útról balra kell fordulni a templomnál (Monori u.), majd egyenesen a temető mellett elhaladva tovább menni. Az autópályát felüljárón átszelve érkezünk meg ezek után KakucsRingre.

Kecskemét felöl M5-ös autópályáról Újhartyánnál kell lehajtani (Dabas-Szolnok leágazás). Az autópálya lehajtó után Dabas irányába kell fordulni a 405-ös úton , majd kis idő múlva jobbra Újhartyán-Kakucs felé. Újhartyánt elhagyva Kakucsra beérve a Fő útról jobbra kell fordulni a templomnál (Monori u.), majd egyenesen a temető mellett elhaladva tovább menni. Az autópályát felüljáron átszelve érkezünk meg ezek után KakucsRingre.

Megközelítés tömegközlekedéssel: menetrendszerinti buszjárattal vagy vonattal
Térképek:
http://driftgp.blog.hu/media/image/2011Kakucs/terkep.jpg
http://driftgp.blog.hu/media/image/2011Kakucs/terkepkakucs.jpg

Facebook: http://www.facebook.com/driftgp.hu
Komment írásaMég nincsenek kommentek ehhez a cikkhez.Legfrissebb
Az új BMW M5 mutatja be a valaha készült legintelligensebb összkerékhajtást
Exkluzív különkiadást kap a BMW 6-os sorozat
Az új BMW 5-ös Touring - képek, videók
Átadták az első állami támogatású elektromos BMW i3-ast
BMW 530e iPerformance plug-in hibrid
Kétszáz példányban készülő BMW M4 DTM Champion Edition
BMW Dingolfing: Jöhet az új 5-ös sorozat
Íme a vadonatúj BMW M5 Competition Edition
További cikkeink
Eladó a legritkább M3-ak egyike
Eladó a legritkább M3-ak egyike

A BMW történetében kiemelkedő szerepet foglal el az E30-as kódú hármas sorozat. A típus máig igen népszerűnek számít a használtpiacon, de egyre ritkábban bukkannak fel gyári állapotú M3-asok a hirdetőoldalakon. Ez volt az első olyan hármas széria, amelyből a bajorok már M-es modelleket is készítettek. Az alapkivitel mellett készült több olyan változat is, amelyet csak kisebb szériában gyártottak. tovább »


Melinda hajszíne az olajcseréd alapja
Melinda hajszíne az olajcseréd alapja

Kezdeményező típus, határozott Nő, tudja, mit akar. Terpeszállásban előrehajolt, és saját kezűleg segítette be a hosszú, merev szerszámot a résbe... Ápolt franciaköröm, finom kecses kéz. Az utolsó rántással elérte amit akart. A meleg, dús nedű előtört, még a szemöldökére is jutott, de csak huncut mosollyal fűszerezve elkente kézfejével... Nem pornó ez, az előbbi az e60 szívosorának levétele, a második az e91 olajának leengedése. tovább »


Drift Edzés - Tököl, május 7.
Drift Edzés - Tököl, május 7.

Fontos állomáshoz érkezik a DriftGP Hungary kiírásában zajló Hell Országos Drift Bajnokság. A versenyzők május 7-én készülhetnek fel ugyanis a soron következő máriapócsi bajnoki futamra. A tököli "kockán" kirakott pálya azonban nem a RabócsiRing híres nyomvonala lesz, hiszen azt a profi pilóták lassan fél kézzel is simán abszolválják. tovább »


E46 Kerékfordulatszám-érzékelők tisztítása
E46 Kerékfordulatszám-érzékelők tisztítása

Ezúttal Robin68 küldött nekünk egy kitűnő képsorozatot arról, hogy hol is találjuk a kerékfordulatszám-érzékelőket az autónkban (legalábbis ha e46-ról van szó), és milyen mocskos tud lenni a drága, ami akár nagyobb problémát is okozhat, ha pont akkor nem üzemel megfelelően amikor kéne. tovább »