Új képek a BMW 1-es LCI-ről

2010. október 17. vasárnap 23:33, Robinson


A bimmerpost.com oldalon leltünk rá ezekre a képekre, melyeken az 1-es BMW facelift verzióját láthatjuk. Bár nem rajongok a pirosért, de ez nagyon szép. vagy inkább vörös? :) Ismét apró, de annál jelentősebb változásokat várhatunk.

Új képek a BMW 1-es LCI-ről

képek megtekintése

Most hogy az 1es szériás coupé és kabriolet életciklusának félidejéhez érkezett, szóbeszéd kezdődött a frissítésről. És épp időben; íme néhány új kép a közelgő BMW 1-es széria LCI-ről Sedonia vagy Vermillion vörösben. BMW nyelven, az LCI a Life Cycle Impulse (Életciklus impulzus) kifejezés rövidítése és az autó "facelift" mivoltára utal. A legutóbbi híresztelések szerint 2010 decemberében kerül sor a hivatalos bemutatóra az M-es BMW 1-s coupé-val együtt. Nos, az autó januárban a detroiti autó show-n kerül bemutatásra.

Amit megfigyelhetünk a képeken az az új első és hátsó lökhárító szett. Az új első lökhárító szorosan követi azokat a változásokat, melyeket az E90 LCI-n láthattunk az eredeti E90 3-as szériához képest. Sokkal aerodinamikusabb levegőbeömlő nyílással vízszintes fekete plasztik sávval hosszában a középső beömlőnyílással, valamint új "vállak" kerültek a külső lökhárítóra, hogy még erősebb, de ugyanakkor még áramvonalasabb (habár kevésbé jellegzetes, mint az E90) legyen. Függőleges borítás került a ködlámpák sarkainak közelébe ezzel tisztelegve a hamarosan érkező M-es 1-esnek.

A fényszórók szintén megváltoztak és már tartalmazzák az új ezüst LED "szemöldököket", melyek gyorsan elterjedtek az összes BMW típuson. Feltehetőleg az új fényszórók a LED technológiát is magukba foglalják majd egyúttal. A hátsó lámpák szintén változás alá kerülnek, és a képeket nézve bizonyosan úgy tűnik LED-eket fognak használni, melyek az 5-ös széria F10-esére és a 3-as széria Coupé LCI-jére emlékeztetnek.


Új képek a BMW 1-es LCI-ről Új képek a BMW 1-es LCI-ről Új képek a BMW 1-es LCI-ről Új képek a BMW 1-es LCI-ről Új képek a BMW 1-es LCI-ről


Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez a cikkhez.



Legfrissebb
Az új BMW M5 mutatja be a valaha készült legintelligensebb összkerékhajtást
Exkluzív különkiadást kap a BMW 6-os sorozat
Az új BMW 5-ös Touring - képek, videók
Átadták az első állami támogatású elektromos BMW i3-ast
BMW 530e iPerformance plug-in hibrid
Kétszáz példányban készülő BMW M4 DTM Champion Edition
BMW Dingolfing: Jöhet az új 5-ös sorozat
Íme a vadonatúj BMW M5 Competition Edition




További cikkeink
BMW képek a SEMA show-ról Las Vegas-ból
BMW képek a SEMA show-ról Las Vegas-ból

November 2-án kedden kezdetét vette a világ egyik legnagyobb tuning találkozója, a SEMA show Las Vegas-ban. Természetesen igényesen megépített BMW-k is vannak a kiállított autók között, ezekről a járgányokról lássunk néhány képet. tovább »


GYMKHANA DUEL - Augusztus 20. Kecskemét
GYMKHANA DUEL - Augusztus 20. Kecskemét

2011. augusztus 20-án a Kecskeméti Gokartpályán debütál Magyarország első Gymkhana Duel versenye! Ahogy már a DriftGP Hungary által kiírt rendezvényeken megszokhattuk, úttörői a feltörekvő sportoknak és nincs másként ez most sem! Ismét valami újat nyújtanak azoknak akik kilátogatnak a Hunakamo SE és a Drifting.hu csapata által augusztus 20-ra megálmodott rendezvényre Kecskemétre a Gokartpályára! tovább »


Titkos menü előhívása a 3-as 5-ös és Z4-es modellekben
Titkos menü előhívása a 3-as 5-ös és Z4-es modellekben

Sokan nem is tudják, hogy kedvenceink fedélzeti számítógépe (Board Computer - BC) rendelkezik egy olyan menüvel is, amit alapértelmezetten nem érhetünk el. Őt szokták titkos menüként emlegetni :) Sok érdekes dolgot tud az autónk elmondani nekünk, lássuk hogyan vehetjük rá! tovább »


Az AC Schnitzer már dolgozik az új X3-ason
Az AC Schnitzer már dolgozik az új X3-ason

A BMW X3 második, ráncfelvarrott verziója több, mint egy frissítés. Az új generáció egyértelműen többet kínál mint az elődje, és tényleg egyedülálló a maga nemében. Minden új, jobb, nagyobb és szebb. tovább »