csatis1 fórum hozzászólásai

csatis1 Elküldve: 2011-05-13 18:09 16:9 - TFT - Navi - TV utólagos beépítés

Coyote írta:
csatis1 írta:
Az ára: 128.000,- Ft (1év gari)
Lehet hozzá még pluszban tolatókamerát, 3G modemet netezéshez, dvb-t tunert, stb kötni.

Egyelőre ennyi.


Ez a cucc nekem nagyon bejön, tuti ilyet veszek a leendő E46-ba De hol találtad 128k-ért? Én csak 200 körül találtam eddig, garanciával.


Nálam lehet rendelni ennyiért

csatis1 Elküldve: 2011-05-13 15:18 16:9 - TFT - Navi - TV utólagos beépítés

Csináltam végre pár képet is.
(A képek úgy készültek, hogy a kijelzőre süt a nap!)

Főmenü:




Settings:




Rádió:




DVD-SD AVI:






Bluetooth menü:




Navi:





Így lehet lerakni a klímavezérlő panelt, ha nincs megfelelő középkonzol :
( de már úton van a megfelelő )




Nekem nagyon bejöm a képminőség, hangminőség is. A bluetooth kihangosítás talán nem a legtökéletesebb: én mindent barón hallok, tudok halkítani-hangosítani gond nélkül. A másik fél viszont elég távolinak hallja a hangom: gondolom a mikrofon távolsága miatt, ami a készülés DVD-olvasó nyílása mellett balról található.

Van magyar nyelvű menüje is, de az most még elég gagyi (a "GPS" feliratú navigáció menüpontot elmésen "Hajózás"-ra keresztelték és még sorolhatnám). Talán lesz megfelelő magyarosítás is hozzá, már levelezek a gyártóval ezzel kapcsolatban!

Az ára: 128.000,- Ft (1év gari)
Lehet hozzá még pluszban tolatókamerát, 3G modemet netezéshez, dvb-t tunert, stb kötni.

Egyelőre ennyi.

csatis1 Elküldve: 2011-05-11 20:05 16:9 - TFT - Navi - TV utólagos beépítés

No meg is érkezett a szerkezet!


Be is szereltem és ki is lett próbálva.

Navigáció, bluetooth kihangosító, stb. működik, de még valami nem tökéletes. Valamiért a dvd-hez nem ad képet, pedig álló helyzetben és behúzott kézifékkel próbáltam.
Külföldi fórumokon olvastam, hogy valami test kábelt kellett rögzíteni és utána adott képet. Nemtom, majd holnap megnézem.
Van még valami gubanc a mélyládával is, de az nem a fejegység hibája, az aktív mélyláda régi tipus és nem volt egyszerű megszólaltatni az előzővel fejegységgel sem. Nem vagyok a bekötéshez értő, szóval majd próbálok kopizni.
A kijelző nagyon szép képet ad, bár még igazi déli napfényben nem tudtam kipróbálni.
Lehet éjszakai és nappali fényerőt is előre beállítani. Kafa!

csatis1 Elküldve: 2011-05-09 10:24 16:9 - TFT - Navi - TV utólagos beépítés

YELLOW írta: már ne haragudjatok, de kb mindenki ugyanazt a 3 terméket linkelgeti, csak épp más-más helyről. néha meg lehetne nézni a korábbi linkeléseket, mert sok az azonos. inkább konkrét infó, vélemény tapasztalat kellene ezekről a motyókról. mind beszerelés (kábelezés), mind használatot illetően. nekem eddig a pár nagygombos verzió tetszik, mert talán az illeszkedik a legjobban a képbe, kevés nagy méretú, megfelelő alakú gombok, tekerő. de működéses infó érdekelne jobban. esetleg aki vett valamilyet, egy kis videót tölthetne fel. az többet ér mindennél. számomra.


Ma-holnap megérkezik a sajátom, amint lesz időm be is szerelem, aztán írok a tapasztalatokról. Ha megjött a motyó rakok fel képeket is.
Kíváncsi vagyok leginkább a 800x480-as kijelző képminőségére és fényerejére (nappal mennyire látható illetve éjszaka mennyire lehet levenni a fényerőt stb.), de még a bluetooth kihangosítás minőségére is (a kocsiban és a másik félnél is). Az előző fejegységemnél ezekkel nem voltam megelégedve teljesen.

csatis1 Elküldve: 2011-05-03 12:57 iGO8: trükkök, tippek, okosságok

jons írta: Ha van rá igény esetleg IGO Primo működőképes verzióra szépen belőtt sys.txt -vel (Wayteq x920bt) Akkor megpróbálok feltölteni valamelyik tárhelyszolgáltatóra...


wince 5.0-al is működik a Primo?

csatis1 Elküldve: 2011-05-02 19:36 AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL 2011.május 1.

Milan írta: Oda el kéne nekünk is, még soha nem voltunk (mivel nem volt bmw)
de úgy hallottam nagy szokott lenni


Hát nagyobb banzáj, mint ez volt!

csatis1 Elküldve: 2011-05-02 17:53 AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL 2011.május 1.

Milan írta: Szia
Jaja én voltam
Kissé zűrös volt nekem, beázott a cipőm, ebédre haza kellett
ugranunk (névnap,születésnap és az szent...) hangnyomásversenyre is neveztem a
poloval is meg a bmw-vel is, de ettől függetlenül jó volt
leszámítva az esőt, tavaly ugyanekkor úgy leégtünk mint a rák, nem
győztük vízzel borogatni magunkat, erre most meg szétáztunk meg
elő kellett venni a kabátot, pulóvert...
Na de majd jövőre


Akkor - ha hamarabb nem is, de hátha - jövőre találkozunk!

Mi még Soltvadkertre megyünk, aztán idénre kifújt...

csatis1 Elküldve: 2011-05-02 16:15 AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL 2011.május 1.

Hát ez is megvolt!
Az idő jó sz@r volt, ez meg is látszott nézők számán is. Délelőtt egy kicsit alábbhagyott az eső és a pálya is kezdett felszáradni valamelyest, de aztán újra esni kezdett. Délután is maradt az eső: hol jobban, hol kevésbé.
A hostess lányok se sokáig mutogatták a mellfestésüket, felkerült a bundabugyi és a nagykabát is . Na nem szó szerint, de hát kb. 13fok volt.
A drifterek szerintem jobban nyomták, mint tavaly, kicsit változott is a "versenyzők" csapata. E36M3, E30 4.0 V8-ak, Mercedes, Mazda RX-7 Turbo és a két Lada is egész jól nyomta...
Egész nap drift taxira lehetett jelentkezni, folyamatosan rótták a köröket a pilóták.
Azért menet közben volt egy kis táncos fellépés is, kicsikkel és haladókkal is !
Volt még párszor motoros bohóckodás is. Bár jól megnehezítette a dolgát, amikor az első fellépés idején hol száraz volt a pálya, hol pedig vizes...
A szexi autómosást már eleve úgy konferálták fel, hogy elég lesz leönteni szappannal a verdát, a többit az eső elintézi . Aztán mégis le lett csutakolva a masina. Biztos jobban élvezte, mintha csak az eső csapkodja !
Késő délutánra megőrültek a pilóták, teljesen elgurult a gyógyszerük: mentek össze-vissza a pályán; egyhelyben állva és körbekörbekarikába is füstöltek ezerrel a kerekek.
Volt még hangnyomásverseny és JSZV, azaz járműszépségverseny is.

Ismerős nem nagyon volt, a klubtagok közül mintha Milan kollégát véltem volna felfedezni. (Bár erre is akkor jöttem rá, amikor hazaérve kicsit neteztem és a képaláírásoknál ráismertem a kocsira. Ha tévednék, akkor ezúton is elnézést kérek!)

Délután fél5 után kicsivel toltam haza a biciklit, akkor még esett és randalíroztak a driftesek, de néző már nemigen maradt, sem kocsi a parkolóban. Annyit azért megért jelentkezni kiállítónak, hogy belépőt nem kellett fizetnem és az esőben kicsit be tudtam ülni a kocsiba kényelmesen megenni egy hambit...

csatis1 Elküldve: 2011-04-28 06:26 Valaki segítsen

Tiba írta: Ennek darabja 58k?


Sajnos a hirdetésfeladásnál csak "/db" van, ezért van a leírásban, hogy az ár 1 párra vonatkozik.

csatis1 Elküldve: 2011-04-24 13:23 Valaki segítsen

gyozo20 írta: Sziasztok,
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy az M43b16 és M43b18 -motorkódú BMW-k
milyen EURO-besorolásba tartoznak? EURO2 vagy EURO3??
Mert nagyon szeretnék egyet behozni de sajna nem merem mert félek hogy EURO2-be esik és
horribilis lesz rá a regadó.
Tudna valaki segíteni?


Tudtommal Euro2, de javítson ki valaki, ha tévednék.

csatis1 Elküldve: 2011-04-22 08:22 AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL 2011.május 1.

David írta:
csatis1 írta: Valaki jönne rajtunk kívül?


Mi mennénk de idén ez kimarad mert megszületett a fiam és kell itthon a segítség. A tavalyi nagyon tetszett de majd legközelebb már viszem a picit is. Nagy Bmw fan már most


Gratula!!!!

csatis1 Elküldve: 2011-04-21 18:54 AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL 2011.május 1.

Valaki jönne rajtunk kívül?

csatis1 Elküldve: 2011-04-21 18:54 AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL 2011.május 1.

2011 – Május 01.
Helyszín: Nagybani Zöldség piac és a Gokart pálya
Bejárat a Mindszenti körút felől

Fokozzuk a tavalyi élményt !

Május 01-én, reggel 09:00 órától egyedülálló autós-motoros rendezvény veszi kezdetét Kecskeméten 22.000 négyzetméteren.

Az AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL 2011-ben második alkalommal ismét 1 napig kényeztet bennünket látványosabbnál látványosabbprogramokkal autókkal és motorokkal, drift showal és igazi majálisi hangulattal.


A nagybani zöldségpiac teljes területét kihasználjuk és fokozzuk az élményt a kilátogató nézők örömére.


Hol lehet majd parkolni? Ha autóval fogtok jönni jó, ha tudjátok, hogy a Mindszenti körút felől tudtok behajtani a Mindszenti körút és Szent László körút által határolt területre, ahol a parkolás miatt nem kell aggódni…5000 férőhely!!!

Ez a csoda 1 napig tart…

Az AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL olyan autós-motoros rendezvény, ami nem csak egy egyszerű autótalálkozó és kiállítás, hiszen látványos drift showk kerülnek bemutatásra és a nézők taxizhatnak a 2010-es év legjobb pilótáival amit Streetfighter bemutatóval fogunk fűszerezni. Egész nap lehet gokartozni és nevezni a közönség gokart versenyére , valamint jegyet vásárolni a drift taxira hogy az élményt belülről tapasztald meg. És ha ez nem lenne elég Bikinis autómosás, kápráztatja a nagyérdeműt.

A fesztivál hangulat kedvéért az étel-ital frissen sütve vár mindenkit, lesz hurka, kolbász, cukorka és hideg sör…. A kellő hangulathoz dübörögni fog a zene és a Live Dj Show, füstölni fognak a gumik és üvöltő motorok hangjától lesz hangos a Kecskemét városa.

Mit lehet látni a kiállításon?

Lesznek kiállítva luxus és sport autók, egyedi tuning autók és motorok, szalon, veterán és igazi verseny autók. A Tuning Találkozókat már nem nagyon kell bemutatni, de azt érdemes tudni, hogy ilyenkor az ország legelrejtettebb zugaiból kerülnek elő a házilag barkácsolt tuning verdák és a legprofibb, épített autók.

A 2010-év díjnyertes autóin túlmenően határainkon túlról is várunk jó néhány olyan autót, amiktől Te is garantáltan le fogsz hasalni… Kötelező jelleggel, elárasztják a parkolót a csinosabbnál csinosabb lányok, és többször lesz bikinis autómosás a drift autók oltárán. Lesz MCA db Bajnokság hangnyomás verseny, ahol neked is alkalmad nyílik megmutatni a nagyközönségnek a járgányod, és szakértők értékelik tuning verdádat. A tuning szépségverseny és hangnyomásmérés részletei hamarosan kihirdetjük hogy ne maradj le regisztráld magad oldalunkon...>>Regisztrációs link <<
Majális a gyerkőcöknek is! 10 éves kor alatt a belépés INGYENES!

Barátságos Jegyárak!

Ez az a rendezvény, amelyik senkinek az anyagi helyzetét nem

teszi próbára. A belépés 10 éves kor alatti gyerekek esetében ingyenes. Ha tudjátok előre, hogy ki szeretnétek jönni az AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL-ra, akkor érdemes elővételben megvásárolni a belépőjegyet mindössze.

Jegyár:
Elővételi jegyár: 1.200.- forint. Az elővételben vásárolt jegyek drift taxi nyereménysorsoláson vesznek részt!
Helyszíni jegyár: 1.500.- forint.
Miért vedd meg elővételben a jegyed?!

1. Minden elővételben megvásárolt belépőjegy Drift Taxi nyereménysorsoláson vesz részt, minden órában nyerhetsz!!

2. Az elővételben megvásárolt jegy lényegesen olcsóbb, mint a helyszíni jegy és a VIP bejáraton tudsz majd bejönni a Szent László körút felől.

10 éves kor alatt a belépés INGYENES!

>> JEGYÁRUSÍTÓ HELYEK ORSZÁGOS LISTÁJA <<

driftmajális.hu

csatis1 Elküldve: 2011-04-21 13:09 Helyzetjelzõkarikák Angel Eyes szettek

Lacza írta:
@csatis1:
Hogyhogy nem kell? Ezt az ide vonatkozó hozzászólást találtam egy másik fórumon:
"A gyárilag nappali menetjelző fényes kocsikon nem is világít más alapból, csak a nappali fény.
Kritérium viszont, hogy vagy magában, vagy a helyzetjelzővel világíthat együtt a nappali menetjelző fény, tompított és országúti fény kapcsolásával ki kell aludnia."


Az angel eyes szettek (ledes vagy ccfl mindegy) a helyzetjelző helyére vannak bekötve. Nem mint a helyzetjelzőtől külön álló nappali menetjelző fény.

csatis1 Elküldve: 2011-04-21 10:23 Helyzetjelzõkarikák Angel Eyes szettek

Lacza írta: Sziasztok!

A hozzászólásokból és a netes hirdetésekből úgy látom, hogy eléggé kiforrott már az utólag beszerelhető ledes angel eye téma.
Nekem olyan felvetésem lenne, hogy automata fényszóróhoz lehetne-e úgy illeszteni, hogy a tompított bekapcsolódásakor kikapcsoljon? Így soha többé nem kellene fényszóró kapcsolóhoz nyúlnom

üdv
Lacza


A kérdésedre sajnos én nem tudom a választ de feltételezem hogy valahogy meg lehet oldani, de miért akarod, hogy kikapcsoljon? Ha nem babrálod, akkor se kell a fényszóró kapcsolóhoz nyúlnod...