csavargo fórum hozzászólásai
« előző12345678következő »

csavargo Elküldve: 2011-12-05 16:58 Műszerfal kijelzés

YELLOW írta:
anubisz írta:
YELLOW írta:
csavargo írta: sziasztok! egy kérdés e46 99-es 320d a gépsárkány és eddig kétszer felvillant menet közben 2 hét külömbséggel a sárga olajoskanna vagyishogy sárgán nemrég cseréltem olajat castrol diesel magnatecet használok a piros jelzést vágom de a sárga mi: a szösz????


szerintem a hibát ott követted el, hogy Magnatec-et tettél bele. valszeg rögtön össze is állt trutyivá. ritka xar olaj. mehet a castrol, csak ne magnatec!


Látod,lassan kicseréljük a kocsit,én az érzékelőt,yellow az olajat,még 2 óra,már fél milla lesz a számla


azt nem mondtam, hogy a szenzornak nincs baja. de az is lehet valami trutyi "ráült". de az az olaj akkor is xar.


köszi az infot hát nemtom eddig nem volt bmw-m ezelött is dieseles voltam nekem bejött ez az olaj össze mondjuk nem állt de majd megnézem mi kell ebbe gyárilag köszi!

csavargo Elküldve: 2011-12-04 11:04 Műszerfal kijelzés

sziasztok! egy kérdés e46 99-es 320d a gépsárkány és eddig kétszer felvillant menet közben 2 hét külömbséggel a sárga olajoskanna vagyishogy sárgán nemrég cseréltem olajat castrol diesel magnatecet használok a piros jelzést vágom de a sárga mi: a szösz????

csavargo Elküldve: 2011-12-04 10:27 Karosszéria (javítás?)

Coyote írta:
YELLOW írta: háj!

bárki aki tud válaszóljon. évjárattól függetlenül.
arra lennék kiváncsi, hogy kinek milyen évjáratú az autója, és valahol jelentkezett-e már a kasztnin rozsda? (sárvédőív, küszöb, stb bárhol.)
kiváncsi vagyok mennyire rohadósak ezek a kasztnik. én elég ritkán mosom, esőben is ritkán használom, jó lenne felmérni a helyzetet. kinek milyen tapasztalata van? esetleg amikor autót nézett, a kereskedőknél mik voltak?


Nekem nincs mit titkolnom, 2004-es, és 172000 km után rozsdamentes. Mondjuk bebaszna, ha 7 évesen rohadna...

Amin meglátszanak az évek és a használat: xenon foncsorját ugye javítottam, de a lámpa közelről nézve kivülről is karcos a sok kavicsfelverődéstől és portól. A kipufogó vége meg fekete (dízel). Illetve a fényezésen látszanak a gépi mosótól bekapott körkörös karcok. Nagyjából ennyit tudok elmondani, amin látszik, hogy használt az autó

Ezt azért is írtam le, hogy kiábrándítsam azokat az álmodozó vásárlókat, akik egy ennél lerobbantabb autóról elhiszik, hogy 150.000 km-es. Az enyém kifejezetten a megkímélt, nagyon szép példányok közé tartozik, ezért nincs is kedvem tuningolni. Sokan megjegyzik, hogy mennyire ápolt a gép, kívül-belül - pedig az egész nem múlik sokon, csak autókedvelő, gondos, nemdohányzó tulajdonosai voltak.
Cserébe persze 20%-kal többe került, mint az azonos korú típustársai.



szeva! az én autom 99-es többnyire csillaggarázsos a munkám miatt ami hibái vannak hogy a jobb elsö sárvédö rohad a fényezés alatt (pattanásos) bár a jobb eleje volt sérülve mielött vettem és szerintem nem cserélték csak javitották a másik az a jobb hátso ajtonál a müanyag küszöbnél indult meg de az nagyon pici amugy makülátlan a gép természetesen ezeket is kijavitom de ezenkivül semmi pedig télen nyáron kint alszik szegény...

csavargo Elküldve: 2011-12-04 10:10 Turbo

bmw320d4 írta:
hancurozo írta:
bmw320d4 írta:
hancurozo írta:
bmw320d4 írta: 2,4 a max (abszolút nyomás) és diaggal lehet mérni eredményesen. 2000rpm-nél padlógáz esetén biztos, hogy eléri a 2,2-t.


Ez (2,2-2,4) a légköri nyomással értendő. Csak azért, hogy ne keresse a hibát ha esetleg a szívócsonkon mér külső órával nyomást, és csak 1,2-1,4 bar-t fog mérni.


Azért írtam oda, hogy "abszolút".


Én tudom, ezért emeltem ki pirossal. (a te válaszod a teljes, én csak próbáltam egyszerűben leírni) Nem mindenki használ diagot hibakeresésnél, és nem biztos, hogy egyértelmű nekik az "abszolút nyomás".




köszönöm az értékeket srácok igen vágom az abszolut nyomást szakmabeli vagyok viszont tényleg nem diaggal mérem sajnos...

csavargo Elküldve: 2011-12-01 00:15 Turbo

Sziasztok! kérdés: 320d 99 es évjárat 136 lovas gépsárkányom van szeretném tudni hogy a turbonyomás mérésnél hány bar-nak kell lennie és azt milyen menetkörülmények között kell mérni hálás lennék a segitségért mert meg akarom mérni de azt ugye nem alapjáraton mérjük meg nem állohelyben de data-ban nem találtam elöre is köszi!!

csavargo Elküldve: 2011-11-29 00:41 Termosztát

sziasztok én kezdö bmw-s vagyok nekem 320d e46 om van és nem melegszik a vizem cseréltem is termosztátot a (rendeset) most olvasom töletek hogy az egr en is van és ugyanugy nem melegszik a kicsitöl is lehet hogy ennyire szar? az elsö fehér vonalig birom menet közben feltornászni. köszi elöre is!

csavargo Elküldve: 2011-11-26 18:48 Fûtés - Klíma

sziasztok kezdö BMW-s vagyok és van egy kis gáz... e46 320d a gép és nem melegszik fel a hütövizem termosztátot cseréltem légtelenitettem is bár lehet a sorrenddel volt gond mi a sorrend? és még az a kérdésem hogy egy termosztát van benne? vagy mi a rák lehet? előre is köszi!!!
« előző12345678következő »