Video: 2012-es BMW M5 a Nurburgring-en

2010. október 30. szombat 13:39, Robinson


Nemrég találtunk egy fényképet, amiről úgy tűnt, egy álca nélküli BMW M5 F10-es. Amíg ezt a prototípust Münchenben szúrták ki, más tesztautókat a Nodrdschleife-re szoktak küldeni. A szuper sportos szedánt tesztpróbák közben kémlelték ki a híres Nürburgringen.

Video: 2012-es BMW M5 a Nurburgring-en

képek megtekintése

2011 tavaszán az új M5 BMW egy új koncepcióját fedik fel a Geneva Motor Show-n. A végleges verzió a Frankfurti Motor Show-n debütál majd 2011 szeptemberében.

A motor hangjából és a könnyed, tökéletes váltásból ítélve, továbbra is úgy tűnik, az F10 M5-ös egy módosított twin-turboDCT sebességváltóval van ellátva. Még júniusban, a BMW M divízió főnöke, Dr. Kay Segler megerősítette, hogy a 2012-es BMW M5 következő generációja V8-as turbómeghajtású motorral lesz felszerelve. Az F10 M5 erőműve ugyanazon az egységen alapul, mint amit a BMW X5M és X6M-ben is találhatunk.





Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez a cikkhez.



Legfrissebb
Az új BMW M5 mutatja be a valaha készült legintelligensebb összkerékhajtást
Exkluzív különkiadást kap a BMW 6-os sorozat
Az új BMW 5-ös Touring - képek, videók
Átadták az első állami támogatású elektromos BMW i3-ast
BMW 530e iPerformance plug-in hibrid
Kétszáz példányban készülő BMW M4 DTM Champion Edition
BMW Dingolfing: Jöhet az új 5-ös sorozat
Íme a vadonatúj BMW M5 Competition Edition




További cikkeink
Videó: BMW dokkoló iPhone és iPad kütyükhöz
Videó: BMW dokkoló iPhone és iPad kütyükhöz

A bajorok viccesre vették a figurát, és az új kiegészítőjüket, amivel könnyedén lehet rögzíteni az autóban különféle Apple csecsebecséket, egy mosolygásra ösztönző videóval kezdték népszerűsíteni. Bár a videóban a sofőrök szerencsétlenkednek ezekkel a cuccokkal, a valóságban ugye nem telefonálunk, vagy éppen internetezünk ;) tovább »


Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet

Idén a BMW által megálmodott karácsonyi képeslappal kívánunk minden BMW fanatikusnak békés Karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet! Ez egyébként a világ leggyorsabb üdvözlőkártyája, melyet egy 560 pacis M5-ös anyósülésén alkotott Gavin Patterson illusztrátor, miközben Anneau Du Rhin versenypályán Urs Inauen jól megkergette a technikát. Video a cikkben :) tovább »


Teljes fotó galéria a 2012-es BMW 650i coupéról
Teljes fotó galéria a 2012-es BMW 650i coupéról

Az új és friss kivitelezéssel együtt a 2012 -es BMW 6-os sorozat cupéja továbbfejlesztett technológiát és egy rendkívül előkelő belső kialakítást is biztosít. Az autó testhossza és tengelytávja ( +75 mm ) is megnőtt az elődjéhez képest, ezáltal az ülések még kényelmesebbé váltak a hátul utazók számára. Az autó szélessége is növekedett 39mm-rel míg a magassága 5mm-rel kisebb lett. tovább »


RabócsiRing – Van új a homok alatt!
RabócsiRing – Van új a homok alatt!

Nem sokat sejtet a címválasztás Magyarország kedvenc rallycross és drift pályája kapcsán. Persze írhattunk volna azt is, hogy "egy szinttel feljebb" vagy, hogy "elég volt a homokozásból". Igazából bármelyiket nézzük kellő zagyvaságnak tűnik, mégis van értelme akár hiszik akár nem! Azonban mielőtt magyarázatot adnánk bármelyik állításunkra, előbb a tényeket kell közzé tegyük, méghozzá az egyik legfontosabbal kezdve. tovább »