Woockie fórum hozzászólásai

Woockie Elküldve: 2010-05-12 22:41 Beázás!!!

Robin68, Csum, megoldodott ez a problematok? Ha igen, mi volt a megoldas? En mar ujra ragasztattam a szelvedot (szarul volt berakva), megcsinaltam az ajtoban is a szigetelest, igy a kuszob mar nem vizes eso utan. Viszont az anyosules elott a szonyeg azik. Nem edes viz, szoval nem a futesbol jon. Esozes utan lesz ott a tocsa, tehat nem a klimatol van.

Woockie Elküldve: 2010-05-12 13:45 alufelni

YELLOW írta:

Ez nem csunya, bar minden izles kerdese, meg nekem ahhoz auton kell latnom, h tenyleg tetszik-e.
Idézet: ...igaz asszimetrikus lenne...

Ugyerted aszimmetrikus? (epito kritika, ne allj neki hisztizni )

Woockie Elküldve: 2010-05-08 08:27 Társalgó

Robinson írta:
YELLOW írta: lakott területen ha akkora köd van, hogy alig látni valamit, akkor miért nem kapcsolhatnám fel a ködfényt? jobban látok én is, és jobban látnak engem is.
ködben próbáld ki, hogy helyzetjelző+ködlámpa... sokkal jobban fogsz látni. mert alul világít, és nem a ködbe bele, mint tompítottnál, ahonnan visszaverődik a fény...

Én még LAKOTT TERÜLETEN nem láttam akkora ködöt, ami indokolta volna! Lakott területen soha nem használom, mert nincs rá szükség, és kib@szottmód idegesít, ha valaki használja. Főleg este, mikor a hátsóval kiégeti a szemem... Bárcsak itthon is büntetnék!!

Egyre többször bizonyítod a hozzászólásaiddal, hogy Te is hozzájárulsz a BMW tulajok rossz megítéléséhez.. Először a Kersztbe parkolás, most a ködlámpa...

Ha jol ertem, a kodlampaval Yellow nem jarul hozza. Amugy legtobbszor "kis" autokon van bekapcsolva ejjel kod nelkul is a kodlampa, BMWn nem nagyon lattam meg, legalabbis amerre en jarok.

Woockie Elküldve: 2010-05-07 22:28 Társalgó

hil írta: Ha köd van


Itt a lenyeg.

Woockie Elküldve: 2010-05-07 21:55 Társalgó

jokerface írta: Nekem ködlámpa használatért 30euro!

Utalni fogsz, de ezzel nagyon egyetertek. A kodlampa rohadtul tud vakitani, bar lehet, h csak a rosszul beallitottak, de ezekszerint 99%-uk rosszul beallitott. A masik kedvencem, amikor csak "egyik szeme" eg az autonak elol... ....es/vagy hatul. Sajnos Magyarorszagon egyiket sem buntetik, csak elvileg. Gyakorlatilag -asszem irtam mar- a rendor is siman "fel szemmel" jar...

Woockie Elküldve: 2010-05-07 21:14 Társalgó

kabec írta: Tök jó! Ma kaptam a "rendőrségtől" 3db fényképet 30ezerért! :S kórházba mentem időpontra és sajnos tilosban parkoltam, mert nem volt más választásom ... de könyörgöm mikor a minimálbér 70ezer körül van mire fel büntetnek ők akár 30ezerre?! Tanuló lévén még keresetem sincs! ez teljesen nonszensz


Nem problema, ha jol tudom, le lehet ulni vagy dolgozni.

Woockie Elküldve: 2010-05-06 19:58 Az ilyenek se tesznek jót a BMW-sek megítélésének

YELLOW írta: hát te még nem voltál az itteni teszkóban. nem csak, hogy nem elég széles, de rövid is...

Tenyleg nem voltam. Arrafele csak Miskolcon voltam tescoban. Ott is csak azert, mert az volt tuti nyitva, ahol lehetett kajat venni.. Amugy ez minden parkolora igaz. Engem az szokott nagyon duhiteni, amikor fel autonyi helyeket hagynak az autosok egymas mellett, nehogy 3-4 autoval tobb elferjen a parkoloban. Persze amit irtal, a masik veglet is duhito. Olyan is elofordult mar parszor.

Woockie Elküldve: 2010-05-06 18:11 Az ilyenek se tesznek jót a BMW-sek megítélésének

Technoise írta:
YELLOW írta: egyébként megmondom, hogy szerintem ilyen miatt nem ítélik el a BMW-seket, ugyanis ritka az ekkora vadbarom. nem hiszem, hogy az ilyen BMW-k miatt lenne bármilyen általánosítás is.


Hát igen, ez csak amolyan érdekesség volt.. bmw-seket többnyire anyagi helyzet és vezetési stilus miatt itélik el, mint pl.: index sok bmw-be nincs , parkolás bárhol bárhogy.. állat módjára közlekedni..stb.. de ezeket lelehet általánositani az audisokra, a mercisekre is egyaránt.


Indexet mindig hasznalok. Nem valogatok, h latja-e barki, igy tuti nem felehtek el olyankor, amikor gond lehet belole. Parkolas.. Erdekes modon az enyem elfer egy parkolohelyen.. Es eddig csak nekem sikerult meghuznom az egyik ajtot, amikor vettem ki a balelsot es elfelejtettem, h a hatso nyitva van. Allat modjara kozlekedni... Hat teny, h nem nagypapasan kozlekedem, mint Robinson a 647654"-os felniivel , utalom, ha vmi okoska tokol elottem, mert o raer, ezert vszeg mindenki mas is, de azert szerintem nem olyan veszes..

Woockie Elküldve: 2010-05-06 10:43 Vicces :)

Woockie Elküldve: 2010-05-05 10:19 Társalgó

SoundkeY írta: MAS:
Valakinek van HDMI-DVI vagy DVI-DVI 5-10fm kabele ?

Ki szeretnek probalni valamit de nem vennek ha nem lesz jobb a kep. A feladat osszehasonlitani komponens kabel vs digitalis kabel de olyan megjeleniton ami nem tud csak 1080i-t ( a komponens is atvisz 1080i-t )

Van, de elvileg csak jovo kedden jarok Bpn.

Woockie Elküldve: 2010-05-04 23:04 Autóvásárlás

hil írta: Sajnos így van. A CKM-ben le lehet tiltani a kulcsal való riasztó kikapcsolást, és akkor csak a távirányítóval lehet ezt megtenni.

Jah, erre irtam, h ha szerencseje van. Bar a taviranyito jele is relativ konnyen lophato, szoval az sem biztonsagosabb a kulcsnal...
Idézet: Az a baj, hogy annyi üvöltő, rosszul beállított riasztó van már, hogy igazából senkit nem érdekel az, hogy vijjog egy autó.

Bpn abszolut... Egy kisvaros azert nem olyan, egyelore. Node ez mar erosen offtopic.

Woockie Elküldve: 2010-05-04 22:47 Ajtónyítási Gondok!

YELLOW írta: a másik a csomagtérajtót, mivel az nyílik külön.

Bal1 is "kulon" nyilik.

Woockie Elküldve: 2010-05-04 22:38 Autóvásárlás

vsop14 írta: nem, ugyanolyan, mintha kulccsal nyitnád

Hogy finoman fogalmazzak, ez rosszul hangzik.

Woockie Elküldve: 2010-05-04 22:23 Autóvásárlás

vsop14 írta:
Woockie írta:
vsop14 írta:
minek csinalna hozza kulcsot? siman eltori a gyujtaskapcsolot

Mert ha szerencseje van, a riasztot is kikapcsolja, ha kulccsal nyitja az ajtot. Az meg ojom-bodotta.

eltorik a zarat ugyanugy, mint ahogy a gyujtaskapcsolot is.


De akkor visit a riaszto, nem?

Woockie Elküldve: 2010-05-04 22:03 Autóvásárlás

vsop14 írta:
Woockie írta:
stgoofy írta: http://www.hasznaltauto.hu/aut...el-3747558

Mondjuk azert igy eleg kemeny lefenykepezni a kulcsokat, ez alapjan a kep alapjan hozzaerto szerintem siman csinal egyet. Masik kepen ott a rendszam, maris csak az immot kell megoldani, ami pedig masik topicban kiderult, h hatarozottan nem lehetetlen...

minek csinalna hozza kulcsot? siman eltori a gyujtaskapcsolot

Mert ha szerencseje van, a riasztot is kikapcsolja, ha kulccsal nyitja az ajtot. Az meg ojom-bodotta.