Woockie fórum hozzászólásai

Woockie Elküldve: 2010-05-04 21:48 Autóvásárlás

stgoofy írta: http://www.hasznaltauto.hu/aut...el-3747558

Mondjuk azert igy eleg kemeny lefenykepezni a kulcsokat, ez alapjan a kep alapjan hozzaerto szerintem siman csinal egyet. Masik kepen ott a rendszam, maris csak az immot kell megoldani, ami pedig masik topicban kiderult, h hatarozottan nem lehetetlen...

Woockie Elküldve: 2010-05-04 18:23 Autóvásárlás

stgoofy írta: http://www.hasznaltauto.hu/aut...el-3747558
ezt néztem ki,de alvásszám alapján 2001/12 havi a kérdésem az lenne akkor már volt face lift vagy ki van cserélve az eleje?

Nem nagyon talaltam ra konkretumot, de ugy emlekszem, mintha 2001 osszel lett volna a valtas, szoval vszeg eredetileg is faceliftes volt az auto. Ami viszont fura nekem, az az ara. Tul olcso, a 30i-knek valahol 3.5 milla korul es folott voltak az arai, amikor utoljara neztem (par honapja). Mindenkepp megnezetnem a helyedben hozzaertovel.

P.S.: Robinson, mintha nem lenne tokeletes az url felismeres

Woockie Elküldve: 2010-05-03 19:58 Féktárcsa és fékbetét

YELLOW írta: csak úgy magától nem melegszikés mivel írta, hogy fékezés után észleli...de ha minden írásommal kötekedni akarsz, hát legyen... nem zavar, ha baromságot írok is lefogom írni. én ebből tanulok, hogy kijavítanak.

<off>sorold mar fel, az utobbi ket hetben mely irasaiddal kotekedtem, legyszi. Tanulni abbol esszerubb, ha megvarod, mig valaki leirja a _jo_ megoldast, nem teves dolgokat terjeszteni. Lehet, valaki olvassa, amit irsz (csak ugy tippelsz), a helyeset mar nem olvassa es igy adja tovabb. Imnsho nem tul szerencses dolog. Egyreszt az o megiteleset is rontja, masreszt a tiedet is, ha tul sokszor javitanak ki, marpedig igencsak kezd ugy alakulni.. Es ezt nem ellened irtam, hanem "erted".</off>

Woockie Elküldve: 2010-05-03 19:23 Féktárcsa és fékbetét

YELLOW írta: nem lehet, hogy cserénél elhajlították a védőlemezt? és az ha befelé lett hajlítva, akkor kitekert kormánynál beleérhet valami futómű alkatrészbe. vagy esetleg a fékolajszintet nézd meg, mert ha nem cseréltetek olajat, de új betét ment be, de közben lett ráöntve olaj, akkor most lehet több van benne a kelleténél. hogy hogy függ össze, azt csak hőhatásra foghatom, hogy a rendszerben megnő a nyomás, nagyobb igénybevételnél, és egy pillanatig részorít a tárcsára.

A vedolemez csak zorog, ilyen vekony lemezhez melto magas hangon. Az meg azert durva lenne am, h ha sok a fekfolyadet (NEM olaj, folyadek), akkor ha gondol egyet, rafog a fek. Kepzeld el, milyen kellemes baleseteket okozna ez 180-nal a nemet autopalyan, egyszercsak melege van a jobb elsonek, rafog, a tobbi meg megy vigan tovabb.

Woockie Elküldve: 2010-05-03 15:53 Társalgó

Tudom, offtopic, de ide a tarsalgoba talan belefer. Nincs veletlen koztunk egyreszt gazszerelo (egy arajanlatra lennek kivancsi, normalis-e, en sokallom), masreszt futesszerelo (a kinezett kazant kellene dicserni/fikazni, illetve 1-2 dologban tanacs kellene)?
koszi

Woockie Elküldve: 2010-05-03 13:49 Újítások

Robinson írta: Ezek szerint regexp mágus vagy?

Mondjuk ugy, h nem ijedek meg tole. Bar sokszor elegge writeonly modban csak..

Woockie Elküldve: 2010-05-03 13:47 Autóvásárlás

kempelen írta: Adalékként valószínüleg minden engedélykérelemnél kiköthetik, hogy a motor mellett a megfelelő segédberendezések és fékek is igazodjanak az adott új motor paramétereihez...

Nah még egy szerkesztés. Szerintem Woockie esetedben a 30i-t még kijárhatod, de az M3-as motort szerény véleményem szerint nehezen. A magyar bürokrácia utvesztőiben biztosan nehéz lenne átvergődni azon az akadályon, hogy az M3-at a bmw m gmbh készítette, a normál 3-ast pedig a bmw gmbh, tehát külön cég... Ez persze korántsem biztos, de ahogy a magyar hatóságokat ismerem, számukra a két cég így a két autó is különböző...

Igazabol sajna penz hijjan csak elmeleti a kerdes, az M3 pedig meg sem fordult a fejemben gazdasagtalansaga miatt. Amugy a fekeket tervezem cserelni egyelore motorcsere nelkul is, pont csereerettek a tarcsaim amugy is. Koszi az infokat

Woockie Elküldve: 2010-05-03 12:19 Autóvásárlás

kempelen írta: Kicsit összetett a válasz, de nem bonyolult. Ha a most benne lévő injektoros motor, illetve ennek motorkódja létezett már 1982-ben és gyártották ezzel a motorral eredetileg is az E21-et akkor nem igazán kell aggódni, hiszen így nem típusidegen a motor, ami az autódban van.

Jol ertem, h ha egy e46 320i-be egy 30i vagy M3 motort akarok tenni, akkor no para (a luxusadot leszamitva persze)?

Woockie Elküldve: 2010-05-03 11:17 Újítások

Robinson írta: amúgysem rajongok a regexp-ekért
Amúgymeg ez yellow kérése volt


Regexp... nema gyereknek... Yellow azt kerte, h mindenki vegye mar eszre a link ikont en meg montam, h legegyszerubb lenne, ha automatikusra csinalnad.

Woockie Elküldve: 2010-05-03 09:57 Újítások

Robinson írta: A linkek automatikus felismerését megcsináltam. Itt volt felvetve a dolog:
http://www.bmwfanatics.hu/bmw-...edlet.html
(na link lett belőle?! )
A video linkek automatikus felismerése a listán van, de nem most...


Tokeletes. Minden keresemet ilyen gyorsan teljesited? Most lusta vagyok tesztelni, de arra figyeltel, h a kepbeszurast ne vegye linknek?

Woockie Elküldve: 2010-05-02 20:07 Társalgó

bbali81 írta: de örök igazság amit el akarnak vinni azt ...

Sajnos ez igy van. A rendorseg helyeben siman tennek ki honeypotokat, elkapni a rohadekokat... Persze gondolom alkotmanyellenes... Aki meg viszi a honeypotot, arra engedelyezett a fejloves.

Woockie Elküldve: 2010-05-02 14:32 LINK beszúrási segédlet

YELLOW írta: légyszi próbáljátok ki, ha kérdés van segítek. így sokkal kényelmesebb, és gyorsabb!

Igazabol a leggyorsabb az lenne, ha Rob tenne bele egy automatikus url felismerest es lecserelne bbcode-ra. Gyanitom nagyjabol 1 sor a bevitelhez, ugyanezt szoktak image-nel is. Amugy persze igazad van addigis, mig Robinson ezt nem csinalja meg.

Woockie Elküldve: 2010-05-02 12:20 Újítások

Robinson írta: Hát igazán köszönöm Remélem szépen fognak gyűlni mindenkinél ezek a pontok

Aki eleri az 5ot, az meg ajit kap?

Woockie Elküldve: 2010-05-02 10:52 Május 1. Taszár gyorsulás és S&S Tour

Hori írta: És megünnepeltük Julcsy szülinapját

Boldog szulinapot neki! Nektek meg grat a kupakhoz.

Woockie Elküldve: 2010-05-01 20:24 Féktárcsa és fékbetét

frizo írta: Sziasztok.
Nekem szükségem lenne első-hátsó, bal-jobb féktárcsára-betétre.
hátsó rugókra
Aki ismer kedvezményes beszerzőhelyet kérem irjon, vagy emailben.
Csak új érdekel (csomagolással, dobozzal)
Csak eredeti BMW (gyári) érdekel

http://www.onlineteile.hu/onlineteile.php