Woockie fórum hozzászólásai

Woockie Elküldve: 2010-10-01 16:05 Multikormány beszerelése utólag...

troooger írta: majd írd le hogy sikerült e, és hogy hogyan? Lehet engem is érdekelne a dolog....

Biztos, h sikerulni fog, nekem is multi nelkuli negyagu volt, most pedig M-es, mukodo multi gombokkal. Egy kabel kellett meg persze a kormany, ahogy bmw320d4 is irta.

Woockie Elküldve: 2010-10-01 12:37 lámpa

Adiii írta: ez nem tudás kérdése, így működik az enyém. hogy miért azt ne kérdezd nem vagyok műszaki zseni. külön önmagában csak az első ködlámpát tudom kapcsolni. A hátsót csak akkor ha az első is be van már kapcsolva. hidd el nem mondanám ha nem így lenne. Azt pedig, hogy külön nincs reléje a hátsónak már többen is állították itt. jelen pillanatban a hátsó működése közlekedés szempontjából nekem nem fontos majd vizsgára lesz az hogy működjön.

Yellow-enak a mukodese logikusabb... Mi van, ha nincs is elso kodlampam, a hatso akkor nem is mukodik? (de, mukodik, nekem elol nincsen kodlampa) Mindenesetre ha komolyan erdekel valakit, nezze meg wdsben...

Woockie Elküldve: 2010-09-30 16:41 Autóvásárlás

Woockie írta:
Palika71 írta: A hardtopra tesznek tetőablakot, meg GPS antennát? De azt hogyan látod, hogy a cabrio? A hirdetésben is coupe van.

Irtak a hirdetesben, vagy elneztem valamit? Mert akkor bocsi

Idézet:
Bőr belső, ASR (kipörgésgátló), ABS (blokkolásgátló), elektromos ablak (elöl-hátul), ESP (menetstabilizátor), APS (parkolóradar), automatikusan sötétedő belső tükör, automatikusan sötétedő külső tükör, autótelefon, állítható hátsó ülések, állítható kormány, bi-xenon fényszóró, CD-s autórádió, centrálzár, csomag rögzítő háló, defektjavító készlet, defekttűrő abroncsok, digitális kétzónás klíma, dönthető utasülések, DVD, elektromos tolótető, elektromos tükör, esőszenzor, fedélzeti komputer, fűthető tükör, fűthető ülés, GPS (navigáció), guminyomás-ellenőrző rendszer, HIFI, hűthető kesztyűtartó, immobiliser, kormányváltó, ködlámpa, könnyűfém felni, középső kartámasz, memóriás vezetőülés, nyitható keménytető, riasztó, szekvenciális (6 fokozatú) sebességváltó, szervokormány, színezett üveg, tempomat, tolatóradar, tolótető (napfénytető), TV, ülésmagasság állítás.

Jol emlekeztem en. Mindazonaltal igazad van, ez nem az, csak beikszelt mindent az okos, amit csak talalt.

Woockie Elküldve: 2010-09-30 16:36 Autóvásárlás

Palika71 írta: A hardtopra tesznek tetőablakot, meg GPS antennát? De azt hogyan látod, hogy a cabrio? A hirdetésben is coupe van.

Irtak a hirdetesben, vagy elneztem valamit? Mert akkor bocsi

Woockie Elküldve: 2010-09-30 15:23 Hogyan lehet nullázni ,a szervíz Km számlálót?

Norbi316 írta: Olyan megoldás is létezik amivel elérhető,hogy folyamatosan mutatja ezeket az infókat vagy ehhez kell a BC kar?

BC karral sem mutatja ezeket folyamatosan, csak nehanyat, amik kozott egyszeruen valtogathatsz. (kulso homerseklet, atlagfogyasztas, megteheto km., ido)

Woockie Elküldve: 2010-09-30 15:19 Autóvásárlás

Palika71 írta: Az nem jó, mert akkor 7-kor kellene reggel indulni, hogy a fiam 8-ra beérjen az oviba!
Azért preferálnám az itthoni vásárlást, mert itthon legalább alaposan áttudnám vizsgáltatni az autót vétel előtt, míg ez külföldön nehezebben megoldható. Meg az is lehet, hogy 1-2M hitel is lesz benne, és az is jobban intézhető. Nekem is a piros tetszik piszkosul.

Alapveto kulonbsegnek tunik, h a piros egy hardtopos cabrio, a feketevel ellentetben. Ez pedig eleg sokat dob az aron. Ettol persze meg lehet sokkal jobb allapotban.
Csatlakoznek az elottem szolokhoz, csaladi autonak szerintem sem szerencses egy coupe, plane egy M3. Persze en is almodozom rola, h masodik autonak lesz egy e46 M3-am, de ez meg jodarabig csak alom marad.

Woockie Elküldve: 2010-09-30 15:03 Hogyan lehet nullázni ,a szervíz Km számlálót?

Robinson írta: kiló méter = kiló / méter

en ezt ertem. de a kilo ugyebar egy prefixum. de az nincs odairva, minek a prefixuma, te hasrautottel es ugy gondoltad, hogy a grammnak.

Woockie Elküldve: 2010-09-30 14:45 Hogyan lehet nullázni ,a szervíz Km számlálót?

Robinson írta:
Norbi316 írta: vagy,hogy mennyi kiló méterre elég még az üzemanyag?


hogy hány kiló volt az az út, amit megtettél méterre pontosan. Na és persze akkor még az

Persze o igazabol nem is irta, hogy kilogramm, lehet, h kW-ra gondolt, ami adott sebesseggel adott utviszonyok kozott szukseges egy meter ut megtetelehez.

Woockie Elküldve: 2010-09-29 20:12 Társalgó

Tano írta:
Woockie írta: No es mik ezek a szabalyok? Nem vmi olyasmi, h ha nem telitett a sav, tarts jobbra? Iirc a parhuzamos kozlekedes akkor lep eletbe, ha nincs hely egy savban, akkor lehet menni a tobbiben is.


Lakott területen van más opció. Idézem:
[nyissz]
Ha a többi is érdekel akkor itt megleled: http://kresz.origo.hu/news_37.html

Szanom-banom, de en ilyenre nem emlekeztem. (Sot, megkerdeztem egy kreszbol nemreg vizsgazottat es o sem tudott errol. )

Woockie Elküldve: 2010-09-29 12:52 Társalgó

Tano írta: Lakott területen belül más, mert ott a több sávos utakon a párhuzamos közlekedés szabályai szerint kell menni, lakott területen kívül lép életbe a jobbra tartás ezeken az utakon.

No es mik ezek a szabalyok? Nem vmi olyasmi, h ha nem telitett a sav, tarts jobbra? Iirc a parhuzamos kozlekedes akkor lep eletbe, ha nincs hely egy savban, akkor lehet menni a tobbiben is.

Woockie Elküldve: 2010-09-25 11:18 16:9 - TFT - Navi - TV utólagos beépítés

Kertesz írta: tudom elég elcsépelt kérdés de tudna valaki segíteni hogy mekkora munkával és beruházással járni nagy navit szerelni a jelenlegi kazettás 2D-s helyére?

Valoban leirtuk mar parszor... A beruhazas szerencsetol is fugg, 200-300e kozott szoktak lenni a teljes szettek, bar reg neztem ilyet, lehet h azota lejjebb ment az aruk. Melo kb. egy delutan raerosen, ha tudja az ember, mit csinal.

Woockie Elküldve: 2010-09-24 12:16 Autóvásárlás

Aramis írta: Köszönöm a hozzászólásokat!
Ha megengeditek lenne még egy kérdésem!
Ti ,akik már nagy tapasztalattal bírtok,ha mégegyszer vennétek e46-ost,akkor mik lennének azok a dolgok, amiket különösen megnéznétek használtautó vásárlás esetén. Bocsi, ha hülye a kérdés, de én, kis túlzással csak az utcán láttam ilyen autót, semmilyen tapasztalatom nincs. Külföldre mennék az autóért, és nem szeretnék "bevásárolni". Avagy, mik azok a "jelek" amikből kiderül, hogy az autó sok sebből vérzik.

Ez az egesz topic errol szol.. olvass vissza sztem, mindent ugysem irna le senki ujbol...

Woockie Elküldve: 2010-09-24 00:52 Társalgó

vsop14 írta: de ez nagyobb energiát visz be, kevesebb idő alatt, tehát nagyobb az energiaáram. hát elvileg jobb az égés, de nagyobb a hőterhelés is.

Ohm, ize. A benzinnel a szikra totalisan mindegy, mekkora energiat visz be, ha elegendot ahhoz, h a benzin meggyulladjon, nem? Hulye hasonlat, de egy nagy bombat tokmindegy, hogy ongyujtoval inditasz be vagy langszoroval, ugyanakkorat fog robbanni. Szoval csak ott szamithat a szikra "erossege", ahol nem gyullad be az uzemanyag-levego keverek. Nem vagyok autoszerelo, de ez tippre csak inditaskor lehetseges, egyeb idoben csak elenyeszo szamban... Az oldal aljan irjak az E85-ot, ott latok ra eselyt, h hidegben nagyobb szikraval hamarabb elindul a motor. Megint mas kerdes, h mint mar emlitettetek, a semmibol nem lesz plusz energia.

Woockie Elküldve: 2010-09-23 01:27 Autóvásárlás

YELLOW írta: úgyse adná el, meg amúgy se venném meg tőle, meg ahogy látom ki van már ülve egy picit...

Milyen legyen egy 10 eves auto ulese? Olyan, amin meg rajta a gyarban rahuzott nejlon folia? Hihetetlen vagy... Mondanam, hogy neha, de nem csak neha.

Woockie Elküldve: 2010-09-22 13:11 Társalgó

hil írta: Az a baj ezekkel, hogy amíg az ember udvarias, addig nem értik meg, hogy nem kell a szolgáltatásuk. Sajnos bunkónak kell lenni velük, mert csak így jut el a tudatukig, hogy hagyjanak békén. Sokszor kapok én is ilyen hívást, de nem tudok kibújni a bőrömből és képtelen vagyok paraszt lenni velük, aztán már nekem kellemetlen a dolog


En meg szoktam koszonni az elejen udvariasan, h megkeresett, majd kozlom vele, h nem erdekel, ne raboljuk egymas idejet. Ezt megertik altalaban. Bunko minek legyek veluk, ez a munkajuk, nem szorakozasbol hivogatnak. Azt kellene vascsovel pepesre, aki ezt kitalalta.