Woockie fórum hozzászólásai

Woockie Elküldve: 2010-06-28 19:38 Kavics felverõdés

Hori írta: Holnap annyira nem jó egész nap pesten vagyok, szerdán szolnok, sztem csüt vagy péntek jó lenne

Oke, szoltam masik havernak holnapra. Meg ha nem felejtem el, megkerdezem mi lesz csut-pent a menu, nehogy megint ehes maradj.

Woockie Elküldve: 2010-06-28 17:48 Kavics felverõdés

Hori írta: jééé ebben a fórumban is a Yelowwal van a gond

hogy miért nem vagyok meglepve


Te ne rohogj, inkabb arra valaszolj, h ebed holnap? Hogy ontopic is legyen: kepzeld, eszrevettem a szelvedomon egy kavicsfelverodest.

Woockie Elküldve: 2010-06-28 17:45 Kavics felverõdés

YELLOW írta: állj! én nem vitattam miért van Kasza a zsűritagok között, az nem én voltam, ezt kikérem.

Valoban, te azt vitattad, h nem volt ezeknel jobb auto. Aztan persze ott is "kimagyaraztad" magad, hogy te csak kerdeztel.
Idézet: sosem utasítottam visza senkit, segítek, akár privátban, akár nem kérnek valamit küldöm e-mail-en. nem lehet azt mondani, nem vagyok segítő szándékú.

Nem allitottam, h ne lennel segito szandeku. Sot, tul segito szandeku vagy, pont ez a gond forrasa valoszinuleg. Olyanban is segitenel, amiben nem tudsz.
Idézet: én nem szökök meg mert az ilyen dolgok ellenére szeretem a fórumot, és ajánlom is mindig mindenkinek. sokszor elmondtam már, szokják mag akik nem viselik el a kommentjeimet. és mivel sokszor hasznosnak érzem magam a fórumon, mégha mások más érzéseket is akarnak bennem ébreszteni, nem szököm meg! én így szeretlek benneteket!

Nem is elzavarni akartalak -nincs is hozza jogom-, inkabb felnyitni a szemed, h erdemes lenne valtoztatni, mar nem csak 1-2 embernek szurja a szemet az egesz, hanem soknak. Persze ki tudja, hanyan nem szolnak hozza, csak rohognek magukban (akar rajtam is, szemetek ). Ezert is irtam hozza, h tudsz te valtozni a tobbseg altal jo iranynak velt iranyba, hisz a top-postolasrol is leszoktal, a "megszökés" mellett ott volt a "megszokás" is...

Woockie Elküldve: 2010-06-28 17:16 Kavics felverõdés

YELLOW írta: és én vagyok gyerekes. az, hogy mikor szólsz hpzzá, vagy meddig nem, az meg végképp nem érdekel személy szerint. szervusz!


-Vigyazzanak kedves hallgatoink, az autopalyan valaki szembe megy a forgalommal!
-Egy?!?!???!!! Mindenki!!!

Woockie Elküldve: 2010-06-28 17:13 Kavics felverõdés

YELLOW írta: mi lenne ha elmondanád az okát, hogy úgy miért nem jó? valami rémlik de nem tudom ezzel kapcsolatban-e.

Yellow: Sokszor a jozan paraszti eszre szoktal hivatkozni. Szerinted jozan paraszti esz szerint nem ezt javasolta volna, ha igy megoldhato lenne/egyszerubb lenne? Szerinted veletlen mondta, h a kipufogon keresztul kell levenni az emblemat az autorol, hogy szivassa szerencsetlen markatarsat? Ez -szerintem- nem a carstyling, ahol minel aktivabb vagy, annal tobben szavaznak rad es annal inkabb faszacsavo vagy. Legalabbis remelem, nem. Mondasz okosakat is, de az ember mar azt sem meri elhinni, mert egyszeruen mindenbe beleszolsz. A sejteseket hagyd a matematikusokra... Meg persze minden kell neked is, amit a masik irt. Ami neha nem gond, hisz a jo otleteket gyujti az ember, de ugy vettem eszre, te mar tulzasba viszed (bar az utobbi idoben ezek mintha elmaradtak volna). Kicsit olyan vagy, mint a szomszedom.. Nekialltam keritesleceket lecserelni, hu, neki is kell. Lefestettem az ereszaljat, hu, neki is kell. Amire meg nincs penze es en szeretnem megcsinaltatni, de engedelykoteles, arra meg nem irja ala a papirt vmi mondvacsinalt okkal. Erre pedig a "miert Horiek kapjak allandoan a kupakat es miert nevezte Kasza a 7eset, ha zsuritag" thread emlekeztet. Ne legyel ilyen, tudsz te normalis is lenni, hisz a top-postolast is abbahagytad szerencsere.
Kempelen, igen... ez mar sokunknak feltunt, sokan szoltunk is erte, de hihetetlen modon lesz*rja. Ezzel egyelore csak onmagat jaratja le akar az ismeretlen latogatok, akar a tagok elott, de ha ebbol a "vitabol" all az egesz forum, akkor mar minket is lejarat gyakorlatilag, mert hasznalhatatlan lesz az egesz, most is ket thread foglalkozik Yellow "hozzaszolasaival" az elmult ket napban. Megszokik vagy megszökik....

Woockie Elküldve: 2010-06-25 20:06 Extra gyors találkozó!

gampetibor írta: Valóban nagyon rövid a leszállópálya, teljesen olyan mint ha a tengerre szállna le a gép.

Kicsit off, de azert: google-en keressetek ra kepekre, sxm airport, hatha valaki nem latta meg.
Google szerint: Runway Length: 2375m Koh Samuin pedig 4724 lab, ami majdnem pont 1440m Es oda leszallnak nagy gepek is, ha jol emlekszem (persze mi szamit nagynak). De ha rosszul emlekeznek, SXM: 2180m. Google szerint a legrovidebb leszallopalya 400m koruli, az nem kicsit lehet durva.

Woockie Elküldve: 2010-06-25 14:57 Valaki segítsen

cene írta: Sziasztok!
Itt olvasom ezt a 30-35 ezres olajcserét és megnéztem a szervizkönyvet és a a wallisnál volt az enyém is folyamatosan szervizelve és 40ezrenként cserélték benne az olajat és az intervallum számláló is 40ezerre írja ki!Akkor ez most ,hogy is van?Ott ezt nem tudják?


E90nel nem tudom, nalam az e46 kb. 24e km-t ir csereperiodusnak. Ez valojaban egy elfogyasztott uzemanyagra szamolt ertek, nem valos km. Ettol fuggetlenul is javasoljak (tobb fuggetlen forras is) felidoben lecserelni az olajat.

Woockie Elküldve: 2010-06-25 09:19 Valaki segítsen

Tiba írta:
Woockie írta:
Tiba írta: Motoros váz van eladó nekem.

Olyan, amire ra lehet rakni az enyemet? Memorias? Mennyiert?

Nem memós, de már restartoltak a fórumról, ha nem viszik el, akkor írom a részleteket.

Ha nem memos, akkor mindegy, koszi

Woockie Elküldve: 2010-06-24 19:41 Valaki segítsen

Tiba írta:
Prof írta: nem tud valaki valahol egy pár elsö e46 cobtámaszos sport ülést ? "ha elektromos még jobb "
a kárpit állapota mindegy lehet kopot szakadt is.

Motoros váz van eladó nekem.

Olyan, amire ra lehet rakni az enyemet? Memorias? Mennyiert?

Woockie Elküldve: 2010-06-20 18:10 6. Soltvadkerti PowerDay! bmw találkozó 2010 június 18-19-20

csatis1 írta: Szintén minden díjazott kollégának gratula!!

Hori, két hét alatt nem is lett olyan rossz a Z3!


Persze, mert penteken segitettem nezni. Szoval a melo oroszlanresze az enyem volt.
En is grat a dijazottaknak.

Woockie Elküldve: 2010-06-13 21:02 Autóvásárlás

Tiba írta: Tibikém nehogymár bevedd


Pedig jol all neki, szerintem ra kene beszelni.

Woockie Elküldve: 2010-06-13 16:54 Társalgó

hil írta: Sajnos magyar országon szinte minden háztartásban akad egy flex. A nagyobb baj az, hogy vannak tapló emberek és a zajt okozó eszközeiket hétvégén használják, noha erre hétközben is lenne lehetőségük.

Nekem is van, sot, furogepem, funyirom, sovenyvagom, csiszologepem, fureszem stb is. Megis eszembe sem jut, h hetvegen, amikor mas pihenne hasznaljam ezeket. Foleg nem kora reggel. Na mindegy, inkabb nem bosszankodom.

Woockie Elküldve: 2010-06-13 12:10 Társalgó

hil írta: Valóban, egy meg nem gondolt kijelentéssel mindjárt az elején jól helyretették az országot és főleg a hiteleseket. Nekem nincs hitelem semmire (azt utáltam mindig is), de látom a környezetemben lévőket.

Szerencses vagy. Szerintem senki sem jokedveben vesz fel hitelt. Nekem ket valasztasom volt: fizetem az alberletet -es 10 ev mulva pontosan ugyanott vagyok, ahol 10 evvel elotte-, vagy kb. masfelszerannyit a banknak fizetek, de van egy sajat hazam. Azt hiszem az esszerubbet valasztottam. A masik dolog pedig, h annakidejen annyira szarok voltak a forint hitelek, hogy az akkori kezdo torlesztoreszlet tobb volt, mint ami most a szar forintnal a chf alapu torlesztoreszlete. Azt hiszem, megintcsak logikus dontes volt nem forintban felvenni a hitelt, sajnos akkor meg semmi valsagszerut nem lehetett latni. Mas kerdes, h gyanitom az akkor forintban felvett hiteleknek a kamatai nem mentek volna le, mint az ujonan felvett hiteleke.

Woockie Elküldve: 2010-06-13 12:04 Társalgó

YELLOW írta: jött ez a luxusadó, most eltörlik, szívesen vennék egy 2.2-es coupe-t, de mi rá a garancia, hogy egy fél-egy éven belül nem változik meg? semmi. és akkor igen xarban lennék. bizonytalanság van az egész országban és ez a baj. épp showder klubbot néztem Bödőcs Tiborral, az összeset és volt egy jó mondata, hogy hogy lehet az, hogy ami működött svájcban x sok éve, vagy máshol, az nálunk miért nem tud? mert ilyen emberek vagyunk amilyenek.

Igazabol ha a luxusado miatt nem veszel/vettel, akkor szerintem ne is tedd. Ha az az evi parszor tizezer (nem tudom pontosan mennyi, 70-80e korulire tippelek) ennyire szamit, akkor szerintem nem erdemes megvenned. Nem azert, mert az keves penz, hanem mert elenyeszo az egyeb koltsegek mellett. Egy hasznalt autora ha kicsit is peched van, ennel joval tobbet fogsz rakolteni az elso 1-2 evben, persze ha mazlista vagy, akkor semennyit. No offense.
Ezt szerintem egyszeruen nem lehet kivedeni semmivel. Abban, h bizonytalansag van es h itt ilyenek az emberek, amilyenek, abszolut egyetertek. Egy apro pelda: szomszedom nyaralonak hasznalja a hazat, nyugdijas, heti par napot van itt, csutortoktol vasarnapig. Van nalunk csendrendelet, ami ellen nagyon tiltakozik es meg sokan masok is, szombat deltol nem szabad zajongani hetfo reggelig. Ma reggel fel8 korul nekiallt flexelni az udvaron, en nyitott ablaknal probaltam aludni, nem sok sikerrel. 11kor meg nekiallt meggyet szedni. Normalis, civilizalt ember nem reggel szedte volna a meggyet es ha mar mindenaron zajongani akar vasarnap, akkor 11kor flexel......?

Woockie Elküldve: 2010-06-11 00:10 Társalgó

YELLOW írta: elvileg az átlag bruttó kereslet 207ezer Ft hol? mert nem MO-n az biztos...

Vigyazz, ebben benne van az o fizetesuk is, ami azert jopar ezrest emel az atlagon!

szerk: nem a hely a szanalmas, ahol elunk, azzal semmi baj. a politikusaink a szanalmasak partra es nemra valo tekintet nelkul.