Woockie fórum hozzászólásai

Woockie Elküldve: 2010-08-22 13:09 Eladó gyári CD-s fejegység

YELLOW írta: ismétlem 2003-as autóról beszélünk... azt jól tudom, hogy a nem facelifteseknél még ment a sima kazettás, de facelift után szerintem, már csak ahhoz adtak kazettás fejegységet, amihez kértek CD tárat... én ebből indultam ki...

Szerintem meg ahhoz adtak kazettas fejegyseget, amihez kazettas fejegyseget kertek.. cdtarat meg annak adtak, aki megrendelte es kifizette. Akar cds, akar kazettas fejegyseget rendelt. Legyen ez faceliftes vagy facelift elotti...

Woockie Elküldve: 2010-08-22 12:54 Eladó gyári CD-s fejegység

troooger írta: Nincs sajnos CDtár. Lehet az elöző tulaj kiszedte vagy nem tudom. Majd meglesem hátha ott a kábel.Merre keressem?

A tobbiek mar elmondtak, merre keresd.. Ha talalsz kabelt, van elado cdtaram

Woockie Elküldve: 2010-08-22 12:49 Eladó gyári CD-s fejegység

Tano írta: Igen, miért kell csodálkozni, van ilyen is. Az enyémben is csak ennyi volt, mindenféle CD tár nélkül.
A kábelt a csomagtartó bal oldalán keresd a kárpit mögött, de nem szokott benne lenni, he nem olyan a felszereltség. Ha lett volna benne CD tár, akkor ugye a csomagtartókárpit is másmilyen.

Az enyemben is csak elokeszites volt, a tartovasak, a karpit es be volt huzva a cdtar kabele, meg persze kazettas radio. Eleg erintetlennek tunt, amikor eloszor nezegettem, ugyh valoszinutlen, h kiszedtek volna belole a tarat.

Woockie Elküldve: 2010-08-22 12:44 Eladó gyári CD-s fejegység

YELLOW írta: kazettás magnó? akkor hátul kell lennie CD tárnak... de ha nincs szerintem a kábel be lesz húzva

miert kellene?:o a kabel is csak akkor van behuzva, ha rendelt cdtar elokeszitest, ami kulon extra volt a cdtar helyett.

Woockie Elküldve: 2010-08-22 11:56 Eladó gyári CD-s fejegység

troooger írta: Valaki olcsón tud eladó gyári bussines vagy professional cd eladót? 2003-as E46ba szeretnám betenni a kazettás magnó helyére. Simán menni fog? Nem kell valamit szöszmötölni?

Menni fog, plug 'n' play.

Woockie Elküldve: 2010-08-22 00:02 Kopog az eleje!!

Robinson írta: Sajnos nem, ebben az esetben nem töröltem volna. rad2 válaszára kiemelve az olcsó szót ennyi volt kb hil válasza:

"????????????mattila-t ajánlom"

Namost ez így.... gondolom érted

Nem tul fair huzas, de afaik van igazsagtartalma. mondjuk odairhatta volna, h "de ha nem mindenkepp gyarit akarsz"

Woockie Elküldve: 2010-08-21 23:25 Kopog az eleje!!

Robinson írta: Hil, mielőtt még nem értenéd az okát:
Tényleg úgy érzem, hogy az elfogultság igen komolyan erőt vett rajtad. A folyamatos indokolatlan átirányítás nem éppen elfogadható szvsz. m_attila is vissza fog kerülni az oldalra, nincs köztünk vita, de na...
És ne felejtsük el, hogy jelenleg ami a webshopban van, minden gyári. m_attila-é nem az. Fontos különbség ár tekintetében is.

Uhm, a kerdezo viszont egy betuvel sem irta, h gyarit szeretne. Gyanitom hil olyan hozzaszolasat torolted, ahol olcsobb, bar nem gyari lengokart ajanlott. Nem mindenki hulye, mint en, h csak gyarit mindenbol.. Tiba, le ne buktass!

Woockie Elküldve: 2010-08-19 23:19 Társalgó

Tiba írta: Az ex egy enyhe kanyarban felborult, teljesen egyedül ...
Máig sem tudom elképzelni, hogy hogyan egyébként.

Ugye-ugye, olyanra is kepes volt, amire te soha nem lettel volna azzal az autoval!
Idézet: Ma egy fekete 745i (e65) mellett mentem a hungárián. Kis szöszi vezette.
Műszerfalon minden égett, a kocsi fényezése körbehúzva, de nem egyszerű módon.
Lökös díszlécek hiányoztak, ajtón egy hatalmas horpadás... kár hogy nem fényképeztem le. Inkább háztartást vezessen...

Na igen, ilyenek is vannak... de valljuk be, himnemuek kozott is...

Woockie Elküldve: 2010-08-19 22:35 Társalgó

Tiba írta: Sajna én nem szeretem a női sofőröket. (Bocsi, InsectKiller barátnője)
Több a rossz tapasztalatom...
A BMW-t soha nem adnám oda a csajomnak, hogy vezesse
Volt egy vadi új leonom pár éve, és egyszer kölcsönadtam az akkori csajomnak...

A BMWdet ne is. A Seatnak igy megkopott fenyezese attol, h no hasznalta? O volt amugy a hibas? Hisz nem minden osszetort autonal annak az autonak a sofore a hibas...
Amugy igen, en is ugy tapasztaltam, h a nok kozott tobb a kevesbe jo sofor. Nem is annyira ugyetlenek, mint inkabb bizonytalanok altalaban. Soknal viszont szerintem pont az okozza, h "o 'csak' egy no" es nincs batorsaga, valamint az egy autos csaladban altalaban a ferfi vezet, ezert a nonek nincs gyakorlata sem. Viszont ez abszolut nem fugg attol, milyen auto kerul a kezebe, miert ne vezethetne no BMW-t? En inkabb attol tennem fuggove, vezessen-e, mennyire ugyes. Ha ugy latom, h csak a gyakorlat hianyzik, akkor vezessen minel tobbet, hogy az is meglegyen es a magabiztossaga is.
Mondjuk azt is jol meg kellene verni, aki azt magyarazza be a noknek, hogy egy autopalyan 100-zal menni biztonsagosabb, mint 130-cal. ...aztan az ilyen nok jonnek ki a belso savba elozni a kamionokat, neha korulnezes nelkul. Biztos, h ilyenkor csak az a no a hibas...?

Szerk.: A 735i-s idiotat pedig inkabb nem jellemeznem...

Woockie Elküldve: 2010-08-19 17:34 Tempomat - utólag?

Robinson írta: Szóval a 4 szál azt jelentené, hogy duplaindítós?

Igen.

Szerk.: Ize, marmint a dupla inditoson ket csatlakozo van a legzsakon.

Woockie Elküldve: 2010-08-18 20:52 Újítások

Tano írta: Én is operát használok, nálam semmi gond, nem szakadozik. A gond nálatok lehet, nem az oldallal...

Hogy az a problema, amit ok lattak, valos-e, azt nem tudom. Mindenesetre tenyleg kuszkodik az oldal sokszor, a proxy szol, h az 'upstream server' elfelejt valaszolni neki, vagy hibasan valaszol, mar nem emlekszem, mar annyira megszoktam, h csak reloadolok egyet..

Woockie Elküldve: 2010-08-17 17:20 kormány

YELLOW írta: nekem xaros koceka lufi van már csak tesómban bízhatok... mondjuk azon is gondolkoztam, hogy láttam kint, nagyon olcsó sima 3 küllőst, azt megvenni, majd többöl összehozni egyet a maradék meg jó lesz akutyának jáccani

120e korul lehet itthon kapni multigombost, lufival... Ha ennyire akarsz ilyet -mar vagy masfel eve keresgelsz es nem talalsz olcsobban- miert nem veszel egyet? Persze, vmi csoda folytan lehet vmennyivel olcsobban is talalni, de annak meg is van az oka vszeg.

Woockie Elküldve: 2010-08-17 17:17 kormány

kempelen írta: Nekem megérte, mert szerettem volna M-est, de használtban mindenhol csak levedlett sz...k vannak. Sajnos. A légzsák meg inkompetens ezesetben, mert azok egyformák...

Indifferens lesz az a szo, amire gondoltal, nem inkompetens.

Woockie Elküldve: 2010-08-17 11:59 Valaki segítsen

YELLOW írta: azt én értem... de ha ez tisztító, akkor valamit kiold pl a hidrotőkéből, és gondolom anynira nem jó, ha az ott van az olaj között... lehet olajcsere előtt egy héttel, kipróbálom...

Nem ertek hozza kulonosebben, de szerintem ha annyi kosz van a hidrotokeknel, hogy annak feloldasa eszreveheto romlast idez elo az olaj minosegeben, akkor mar eleve nagy baj van. Mas kerdes, h ennek az adaleknak valoszinuleg goze sincs, mi az a hidrotoke, tehat ha mashol talal valami dzsuvat, azt is feloldja, szoval azert van logika abban, amit irsz.

Woockie Elküldve: 2010-08-17 11:11 Valaki segítsen

YELLOW írta:
bbali81 írta:
Egy ilyet pattints bele ártani nem fog.
http://www.olajshop.hu/termeke...3l/details

de ezt most hogy? olajcsere előtt kell belerakni, vagy utána a friss olajhoz? mert a leírásnál elég hülyén van megfogalmazva, amiből pont ez nem derül ki... leírja, hogy öntsük hozzá, és járassuk üzemmelegre a motort... és hogy minden olajcsere alkalmával érdemes... az első része arra utal, hogy leengedés előtt (üzemmeleg), a másik része meg arra, amikor friss olaj kerül bele

Idezek az oldalrol: "Bármikor hozzáadható a motorolajhoz"