Woockie fórum hozzászólásai

Woockie Elküldve: 2010-08-15 21:49 képek

Hori írta: az az útnak csúfolt ökörcsapás ezt a felnit nem fogja látni

nem csodalom, autopalyan kivul nem mernek menni vele az tuti..

Woockie Elküldve: 2010-08-14 23:43 képek

Hori írta: lehet hogy túl ballonos az új gumám???

Idiota Remelem vegig kell menned a Thokolyn

Woockie Elküldve: 2010-08-12 17:56 ELLOPTÁK!!!

YELLOW írta: ez a módszer az összes VW konszernnél működik... erről lett is cikk

url? erdekelne a cikk, mi is a problema es ennek megoldasa, van a rokonsagban/haveri korben jopar VW. thx

Woockie Elküldve: 2010-08-12 17:39 Ajtónyítási Gondok!

jrtom írta: Vannak olyan emberek akik kulcs nélkül is kinyitják, de azok olyan 30 ezret elkérnek az tuti.

Van egy ilyen ismerosom, esti iszogatas kozben meselte, hogy kiment keso este autohoz, mondta mennyi lesz a nyitas (20e koruli osszeget mondott, de mar nem emlekszem, par eve volt), erre az ember duhos lett, h ilyen draga, felkapott egy nagy kodarabot es beverte az elso ablakot. Erre az ismeros mondta, h hat igy jelentosen tobb lesz, valamint kellemetlen lesz ablak nelkul hagyni az autot ejszakara.

Woockie Elküldve: 2010-08-11 21:42 Társalgó

daidka írta: Olyan kérdésem lenne, hogy horvát rendőr barátaink mennyire g@ciznek az ilyen ültetés, utólagos xenon kérdéssel? Van Valakinek tapasztalata?

Ezt nem tudom, de a gyorshajtast nem kultivaltak par eve, erdemes vigyazni.

Woockie Elküldve: 2010-08-10 16:55 Gyári telefonkihangosító

Nekem-8 írta: Nekem is sedan csak 20d. A navi fölé hova a fenébe már, ott a szellőző van, a TV-t is alig bírtam beépíteni...
Gyári a Navi, de Touringból van átépítve...nem emléxem plusz kábelre. Ha utólagos kell akkor gondolom a rádió modulhoz mehet...
Már csak az érdekel hogy evvel a telóval rendesen lehet-e használni...


No, ma vegre volt egyszerre idom es kedvem szetszedni hatul, h megnezzem a kodot a parositashoz, igy kiprobaltam, n97 minivel mukodik az enyemben levo -nem tudom, mikori- ulf. Illetve nagyjabol mukodik, az smsek nem, de az igazabol nem is erdekel. Szoval valoszinu, h a 6700-zal is menni fog a telefonalas, telefonkonyv resz.
Viszont talaltam egy 3 pines es egy olyan kabelt, mint ami a bluetooth antennaba megy bele - hatul. Az mi lehet? cdtar van az autoban es mukodik is, navi szinten.

Woockie Elküldve: 2010-08-08 22:00 Ajtónyítási Gondok!

Amcsi írta: nem vagyok egy vidéki bunkó

Szerintem te nagyon razod azt a fat, igy "ujonckent", ahogy te hivod magad.
Idézet: Tudtok esetleg pontos árat, új kulcs rendelése esetén?

Pontosat nem, de 20 korul van. Rovidesen en is rendelek egyet, majd beirom, mennyi volt.

Woockie Elküldve: 2010-08-04 10:01 Gyári telefonkihangosító

Nekem-8 írta: Nagy navi és multi kormány van a kocsiban. Szeretnék gyári kihangosítót és egy Nokia 6700 összekötni. Aki szerelt már ilyet kérdezném mi kell hozzá? Elég szegényes a rálátásom. Elvileg kéne a középső box könyöklő alatt, kell egy ULF modul (ebből mindegy milyen? Hova van ez gyárilag beépítve?) Gondolom kéne kábel a box és az ULF közé, meg kéne valami ami a kocsira köti rá, meg a kijelzőre, meg valami mikrofon is kell...Van valakinek rajza / képe mit kell egy ilyen beépítéshez?

Kabelkoteg (nekem egyben van a navi kotegevel), mikrofon, mikrofon kabel, ulf, bluetooth antenna, eject box. Ez utobbi nem muszaj, elvileg eleg ha valahova egy nyomogombot raksz, persze szebb a gyari allapot - szerintem. Az ULF a navi fole van beepitve, szedanban legalabbis. Neked nem tudom, milyen autod van.

Woockie Elküldve: 2010-08-03 10:15 BMW Navigáció CD/DVD-rol minden

senna írta: Hiába rakok be V28-at vagy bármi mást,nem ismeri fel a lemezt!

Elotte rendesen olvasta a lemezeket, vagy nyuglodott? A firmware lemezeket _CSAK_ jo minosegu (a verbatimot biztos, h eszi) lemezre a leheto leglassabb sebesseggel kell kiirni. A lemez nem kiadasa akkor szokott elofordulni, ha elkezdi beolvasni a lemezt, de nem sikerul neki hibatlanul. En vagy 20-30szor probaltam, mert szar volt benne az olvaso, mire sikerult. Ha elotte sem olvasta rendesen a lemezeket, ki kell cserelni az olvasofejet. MK3-ba nem tudom, milyen kell, de vmi azt sugja, h abba is lehet kulon venni, mint az MK4-be. MK4hez lehet venni talcaval is es csak fejet is, a csak fej olcsobb, fel-egy oras buveszkedessel ki lehet cserelni.

Woockie Elküldve: 2010-08-01 22:54 Újítások

Robinson írta:
Woockie írta:
Robinson írta: Kicsit részletesebb lett az "Online és új tagok" infó blokk is


"felhasznalo hozzaszolasai" resz lesz?


az is meglesz a héten


Szoval 1 ora 1 percen belul?

Woockie Elküldve: 2010-08-01 18:54 Újítások

Robinson írta: Kicsit részletesebb lett az "Online és új tagok" infó blokk is


"felhasznalo hozzaszolasai" resz lesz?

Woockie Elküldve: 2010-07-31 01:12 ELADÓ E46 323Ci Coupe

YELLOW írta: szóval kormány magában nem eladó?

Ne haragudj, de: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Termeszetesen beszamitana multigombok nelkuli 4kullost. DDDDDDDD

Woockie Elküldve: 2010-07-31 00:47 BMW Navigáció CD/DVD-rol minden

Nekem-8 írta:
bbali81 írta: 16:9 nagy navin. Ha benyomtál 1 címet azt úgy tudod "törölni", hogy "Célmegadás" ki is írja, hogy "navigálás vége"? Ekkor visszatesz a menübe ahol kiválasztod a térképet és akkor csak mutatja merre is mész. A kalkulált "előző" út fehéren ott marad de legalább nem dumál többet Ha arra mész amerre kalkulálta az utat akkor végig látni fogod merre is vitt volna.

Igen 16:9 van. Majd megnézem ezt is holnap... Kössz szépen

Elvileg mar probaltad, legalabbis ugyanerrol beszeltem en is. ezt irtad: "csak úgy tudom elhallgattatni ha belépek a cím beadásba...de akkor meg nem látom a térképet..."

Woockie Elküldve: 2010-07-29 11:30 BMW Navigáció CD/DVD-rol minden

Nekem-8 írta: Nem csak elhallgattatni akarom hanem hogy a "fehér" csík is törlődjön. Ha úgy csinálom ahogy mondtad akkor folytatja az útvonalat, attól nem törli. Sőt ha választom hogy "Címet behív" és ott "cím törlés" és utolsót törlöm (aktuálisat) akkor se. Ha ebből a menüből "Karte"-t választok visszalép és folytatja az útvonalat...

Azt amig ki nem kapcsolod (le nem allitod az autot es ujra elinditod) szerintem csinalni fogja. Az utolso aktualis torlesevel nem ersz semmit, az csak ilyen history szeru ize, hogy ha nincs az addressbookban, akkor onnan vissza tudod keresni a helyet, ahol voltal. Legalabbis gondolom ez a menupont lehet a cimet behiv.

Woockie Elküldve: 2010-07-28 22:26 16:9 - TFT - Navi - TV utólagos beépítés

InsectKiller írta: Sziasztok!
Aki tudja, ossza már meg velem, hogy kb mekkora sz*pással jár, h 1 E46 touringból a nagy naviját átoperálni az én kis qpémba és az enyémből a kis narancssárga navit át vissza az övé helyére?!

Szerintem nem veszes, amikor mar harmadszor szedtem szet az autom, 2-3 ora alatt vegeztem egy atkabelezessel... Szoval ha nem csinaltatok meg ilyent, de van kis erzeketek hozza, ket embernek akkoris max. egy nap. Kisnavit nem neztem meg, milyen kabel kell hozza, ha olyan, mint a nagy navihoz, akkor semmi gond nincs vele, de ha nem, akkor szivhattok, mert ugye a touring kicsit hosszabb es lehet, h rovid lesz bele a coupe kabelkorbacsa...