Woockie fórum hozzászólásai

Woockie Elküldve: 2010-09-01 21:28 IV. BMW Baráti Találkozó Bogács 2010.09.11

YELLOW írta: jó lenne elmenni, de megint olyan időpont, hogy másnap dolgozom nappal... ott lefáradok időm nem lesz pihenni... miért nem éjszakás vagyok legalább másnap mondjuk még nem zártam ki a dolgot.
lepke Te mész mit tudsz?


Te Yellow... Legkozelebb az udvarotokra szervezzunk egyet, vagy az alol is kihuzod magad, hogy most epp menned kell bevasarolni a szegedi teszkoba?

Woockie Elküldve: 2010-09-01 00:45 Dühöngő - 18+! :)

rad2 írta:
Woockie írta:
Ezt pont lattam, megerositem...


És nem fájt?!


csak ha nevetek

Woockie Elküldve: 2010-09-01 00:43 Dühöngő - 18+! :)

Hori írta: a Kaszáét is én csináltam meg hogy beférjen a kerék alá, ezt neked tudnod kéne


Ezt pont lattam, megerositem...

Woockie Elküldve: 2010-08-28 15:13 Társalgó

SoundkeY írta: Hetfon tudna vki jonni tesztelni ? Lehetoleg 320D sedan 150lovas, akkor lebeszelem a ceggel.

Ugyan 20i-m van, ami 10kg-mal konnyebb, mint a 150 lovas 20d, ha nem leszek lusta, lemerem azzal a szoftverrel, amit mutattal... ...na meg ha rajovok, hogyan lehet vele lassulast merni, mert ahogy elnezem, gyorsulast lehet, lassulast nem enged...

Woockie Elküldve: 2010-08-27 00:39 Autóvásárlás

Janika_86 írta: Üdv Urak!

E39 oldalról vagyok itt kb másodjára,ezért elnézést,hogy csak így betörök a topicba!
Sógorom szeretne vásárolni egy facelift e46-ot, amihez sokat nem is fűznék inkább küldök egy linket hátha valaki ismeri...
Válaszokat véleményeket várok.Előre is köszi mindenkinek!

http://www.hasznaltauto.hu/aut...to-4082336


Nagyon szepnek tunik a kepek alapjan.. Csak egy dolgon akadt meg a szemem... Majdnem 4 millaert egy 6 eves 320d??? Meg ha a letezo osszes extra benne van, akkoris rengetegnek tunik (marpedig nincs minden benne)...

Woockie Elküldve: 2010-08-26 12:31 Autóvásárlás

gyorilaszlo írta: Ilyet lehet szerezni mondjuk krómba?

Remelem nem fenyes kromozottra gondolsz... Matt krom letezik belole, igen... Meg meg vagy 15 fele.

Woockie Elküldve: 2010-08-26 11:57 Autóvásárlás

gyorilaszlo írta: Igen,köszönöm a segítséget! Az az igazság,hogy Ruzsán van az autó,Szegedtől nyugatra 30 KMre... És vásárlás előtt így Szegeden nézetném meg!


30km az semmi... A Bosch szervizekrol jot hallottam, bar nem megbizhato forasbol, nem elso kezbol. Szoval tegyuk fel, szakmailag nagyon felkeszultek. Megsem hasonlithato ossze annak a tapasztalataval, aki BMWt szerel napi 8 oraban, en emiatt mindenkepp BMW szerelohoz vinnem, legyen az markaszerviz vagy sem.

Woockie Elküldve: 2010-08-25 14:22 Autóvásárlás

gyorilaszlo írta: Fel is hívtam,azt mondták minden további nélkül megvizsgálják a kocsit! Már csak a tulajon múlik,hogy belemegy e...

Ha nem megy bele, eleve felejtos az auto...

Woockie Elküldve: 2010-08-25 12:46 Autóvásárlás

gyorilaszlo írta: Woockie! Az az igazság,hogy GPSem van külön... TVm az van a falon egy 127 centis,úgy hogy kocsiba nem hinném hogy kell... Nekem nagy ugrás lesz most ez az egész,mert a mostani Passat-ba csak a fordulatszám mérő elektronikus szinte csak.. Így nekem az ABS,ESP,ASR újdonság lesz,persze tudom hogy ez csak vezetés könnyítő dolgok... NEkem ami fontos lesz a hangcucc bele,meg a blokkoló...


Enyem csak 116 centis, lehet ezert akarok tvmodult bele elobb-utobb.... )) Na jo, igazabol a tolatokamera miatt. GPS is van a telefonomban, sot adtak tartokonzolt is hozza, de csak szebb a gyari megoldas. Amugy csak talalomra felsoroltam par extrat, ami beszerelheto, az elv a lenyeg. Ha az autoval egyutt veszed barmelyiket is -foleg ha tobbet-, olcsobb. Talan legtobben az M-packetert vannak oda, nekem nem hianyzik. Felre ne ertsd, nem lebeszelni akarlak errol az autorol, mar nem is emlekszem, milyen felszereltsegu.

szerk.: napfenytetot nem lehet (pontosabban nem szerencses) utolag beszerelni, en ezt az egyet szurtam el az autommal.

Woockie Elküldve: 2010-08-25 12:38 Autóvásárlás

gyorilaszlo írta: Van egy ismim,aki nemrég vett hasonló BMWt 2001es évjáratút... Most beszéltem vele,azt mondja megmutatja,hogy legyen viszonyítási alapom! Szerintetek jó lesz így?

Ha az ismerosodnel lesz egy notebook es ki tudja olvasni a hibatarolot, valamint van a zsebeben festekvastagsagmero, van a zsebeben emelo, h megnezze a futomuvet stbstb, akkor persze, jo lesz az ugy, ha elmegy veled... Viccet felreteve eloszor nezd meg, ha teljesen rendbenlevonek talalod es tetszik meg minden oke, akkor foglalozd le azzal a feltetellel, hogy elviszitek szakszervizbe, amit te fizetsz es ott meg kell felelnie. Ha nem felel meg, money back... Ha ebbe nem megy bele az elado, akkor valami budos az autoval. Ha belemegy es mindent rendben talalnak a szervizben az autoval, akkor buktal mondjuk 20ezret, de nyugodtan aludhatsz.

Woockie Elküldve: 2010-08-25 12:33 Autóvásárlás

gyorilaszlo írta: valamint az elektronikát (ABS,ESP,ASR)!

Ez szeriafelszereles, ha jol tudom. Tempomatot viszonylag konnyu es relativ olcso beszerelni. Az egyeb extrakra gondolj, M packet, navi, tv stb., ezeket akarsz-e.

Woockie Elküldve: 2010-08-25 12:30 Autóvásárlás

YELLOW írta: a tempomat nem fogyasztás csökkentő berendezés... sőt!!! pont nő tőle a fogyasztás, mivel folyamatosan korrigál, a leggyorsabb idő alatt akarja újra elérni a beállított tempót, ha lassítasz...stb. a tempomat az kényelmi felszerelés, amit ha használsz nem fárasztod a lábad. és mint tudjuk minden kényelmi berendezés, lásd klíma vagy tempomat, a fogyasztás rovására megy.

Pontositsunk. Atlagos sofor szamara a tempomat nem sokat csokkent a fogyasztason. Rossz sofornel nagyon sokat csokkent. Hiperszuper sporolos sofor eseten pedig ront a fogyasztason. Ennek egyszeru okai vannak: egy atlag alatti sofor soha nem fogja tudni tartani pontosan a sebesseget, ezert "hullamozni" fog, meg sik uton is, nemhogy dimbes-dombos uton, marpedig az allando lelassulas-felgyorsitas sokat fogyaszt. Egy atlagos sofor igyekszik tartani a sebesseget, de soha nem lesz olyan pontos, mint egy processzor, tullendulesei lesznek, hol tobb gazt ad, mint kellene, hol tobbet elvesz mint kellene, amit aztan potolni kell. A szupersporolosok buknak egy tempomaton, mert oket nem erdekli, hogy az erdi emelkedo tetejen mar csak 80-nal cammognak es mindenki kerulgeti oket, lefele meg kiuti a km ora mutatoja a atfordulaskor a 0-nal levo pockot. Es akkor a pszichologiai reszrol meg nem beszeltunk, ha tempomattal mesz, joval ritkabban gurul el a gyogyszer egy hosszu egyenes szakaszon is.

Woockie Elküldve: 2010-08-25 10:35 Autóvásárlás

gyorilaszlo írta: sztem 2 milkából kényelmesebb,szebb autót nem tudok venni egy BMWnél...

En sem voltam BMW manias, de konnyu megszeretni. A minoseg tizenevesen is minoseg marad.
Idézet: Amit kinéztem az egy 320d Sedan 1999/11. havi 210e KMrel, 1,5 év műszakival... Van benne tempomat,tolatóradar,ABS,ESP,ASR... Korához képest szerintem szép,irányárnak 1,8 millió van megadva,de sztem 1,5-1,6ra le bírom alkudni! Mi a véleményetek?

Erdemes minel jobb -neked megfelelo- felszereltsegu autot valasztani. A hasznalt autoknal minimalisan tudjak csak ervenyesiteni az extrakat, kb. 2-300ezerrel dragabb egy jol felszerelt, mint egy fapados, mig ha utolag szerelgeted be, akkor ebbol az arbol max. egy navi+cdtar jon ki. Ezzel nem azt akartam irni, h amit kineztel, nem jo, attol fugg, mire van szukseged. En pl. a tolatoradart "leneztem", amikor tukmalta ram a kereskedo az autot, mondtam, h az nekem nem erteknovelo tenyezo, mert nem erdekel... Viszont miota van, nagyon orulok neki, nagyon kenyelmes dolog.
A masik: "orulok", hogy nem a 120e km-es autok kozul valasztottal, ahova azt irjak, h 210e, ott tobb esely van ra, h az valos. Nezesd meg egy BMW-hez erto szerelovel, ha meg tudod oldani, ha mas nem markaszervizben. 10-20e korul kertek egy alapos bevizsgalasert, amikor utoljara nezelodtem ilyen utan, annyit mindenkepp meger szerintem. Biztosan lesznek hibai az autonak, amit cserelni kell most vagy a kozeljovoben, de jobbnak tartok egy olyan autot, amirol tudod, h igen, sok km van benne, igen, cserelni kell ezt vagy azt, mint egy olyan, amirol azt hiszed, h minden tokeletes, aztan otthagy a preri kozepen. Szoval ha a szerelo altal elmondott hibaival egyutt tudsz elni, illetve a fennmarado penzbol meg tudod csinaltatni, sok oromod lesz az autoban.
Sok szerencset a vasarlashoz!

Woockie Elküldve: 2010-08-24 15:27 BMW Navigáció CD/DVD-rol minden

santhaa írta: az autó gyárilag nagy navi kijelzővel van szerelve. A menüjében GPs, Telefon és adatok találhatóak.
Azt hallottam, hogy ez a tip. gyárilag cd tárral is felszerelt volt. A helye adott így elképzelhető.
Azt szeretném kérdezni a fórumozóktól, hogy milyen eszközökkel lehet bővíteni a kocsit (DVD, TV tuner, CD tár stb.)

kb. amiket felsoroltal.. tvtuner, tolatokamera, cdtar. a tobbi valoszinuleg mar van az autodban (navi, telefonkihangosito)


szerk.: legalabbis gyari extrakrol ezekrol tudok, amik ebbe a rendszerbe kothetok. dvd is van, de ha jol lattam, az nincs osszekotve ezzel sem a tetore szerelheto sem az ulestamlara szerelheto

Woockie Elküldve: 2010-08-22 18:55 Autóvásárlás

Lacko320d írta: A leírt típusú és motorral szerelt 100 ezer km. alatti futású autót találni szinte lehetetlen, de sok sikert hozzá, ha jót találsz sok örömöd lesz benne!

Ezzel egyet kell ertenem... Amiben 100e alatt van, abban tobb van, mint 100e...