Woockie fórum hozzászólásai

Woockie Elküldve: 2010-05-27 14:26 Társalgó

Szemy írta: Sziasztok!

Kepzeljetek el, eppen most igazoltatott 2 rendör bacsi Budapesten, mivel tilosban parkoltak a rendörautoval en meg lefenykepeztem öket. Ez persze nem tetszett nekik. Hat en nem akarok rossz indulatu lenni, de ezek olyan alpari stilusban beszeltek es olyan bunkok voltak, hogy az valami hihetetlen! Itt Magyarorszagon minden rendör ennyire idiota vagy csak en fogtam ki ezt a 2 szerencsetlen hülyet?


Nem akarom vedeni a rendoroket, de te mit csinaltal volna, ha vmi ismeretlen elkezd fenykepezgetni, h tilosban parkolsz? Bar gondolom olyant nem szoktal, meg egyik BMWs sem. Persze ettol lehet, h tenyleg taplo tipusok voltak, de azt sem csodalnam, ha csak felhuztad volna oket.

Woockie Elküldve: 2010-05-25 13:24 Társalgó

YELLOW írta: az egyik az az én úgy tudom, mint a mutatós analóg, azaz hogy adott állapotban ha tartanád , mennyit fogyasztana 100 km-en


Ez eleg valoszinutlen, hisz akkor ugyanugy valtoznia kellene surun, mint a mutatosnak.

Woockie Elküldve: 2010-05-25 13:07 Társalgó

YELLOW írta: attól függ a kis navin mit tudtál állítani... mert fogyasztási meg hasonló értékek a BC gomb nyomásával a műszereknél fogja kijelezni, de ha ilyen kontraszt, meg stb beállítás, az lényegtelen, mert azzal csak a fejegységet állítottad.

Annyit tennek meg hozza, h a Yellow altal emlitett BC gomb az index karon van, amennyiben nincs, utolag lehet beletenni, egy kar kell hozza, meg felkodolni. Paran itt csinaltattak/csinaltak mar ilyent, gondolom tudnak arat is mondani.

Ha mar szoba kerult a bc, a nagy navi kijelzojen ket fogyasztasmero van. A ketto ha egyszerre nullazom sincs szinkronban egymassal, ez hogyan lehet? Melyik mit mer?

Woockie Elküldve: 2010-05-22 11:21 Autóvásárlás

SoundkeY írta: Hori koszonom neked a dontest !

Hori azt kamuzta be neked, h jo befektetes, ha veszel megegy "auto"-t?

Woockie Elküldve: 2010-05-21 18:08 BMWfanatics.hu tagsági kártya!

YELLOW írta: felénk Polgáron vagy egy Agip kút, ami már volt minden az nincs is benne a listában, de Tiszaújváros kártyával, jár kedvezmény. nekem a közelembe semmi nincs, ahol használni tudnám, olyan sokat meg nem járok semerre... nekem valóban pénztárcám dísze lenne csak... remélem már feladásra került azért

Talan nem szamit tul nagy reklamnak: en az eboltban vettem hasznat leginkabb a kartyanak, oda kell figyelni, mert van ami kurvadraga naluk, de van ami eleve jo aron van es abbol meg lejon 5%, en az elso heten megnyertem a kartya arat..

Idézet: szerk.: jut eszembe amúgy sem tankolok Agip-on.
nem lehetne Shell kútra váltani? illetve Mekire a kingi helyett?

Az a smart card, amire te gondolsz

Woockie Elküldve: 2010-05-19 22:29 Újítások

Robinson írta: ez már felmerült egyszer. Jó ötletnek tűnt, de az a helyzet, hogy annyira nem lenne használva, annyira nem hasznos funkció, hogy 10 perc munka is sok lenne rá
Az összes többi funkció használatának a statisztikája alapján írom ezt.


Valodi "ertelme" nincs, szerintem. Tegyuk fel Robinson irasait nem akarom olvasni, mert felhuznak a hulye kerdesei. Valaki valaszol ra, de annak az irasat latom, akkor be fogja idezni Robinsont es ugyanugy fel fog huzni a kerdes. Ha pedig a valaszokat sem latom, akkor olyan ember irasait sem olvasom, akinek az irasai erdekelnek, esetleg lemaradhatok olyan dologrol, ami erdekel(ne).

Woockie Elküldve: 2010-05-19 21:19 Nem indul. please help me!

Joelondon76 írta: Akkor most leirom hol tartok..: szoval az alacsony nyomasu pumpa elenorizve, 3bar felet tolt, a kozosnyomocsovon nemtudok merni, mert a carsoft nem enged be a liv e databa..
De meglazitottam a nyomocsovet es igen nagynyomasnak nezki ahogy spricel, de luktetve amirol nem tudom hogy jo vagy sem..
A fo problemam hogy semikor se jon gazolaj a resolajcsoveken.. se gyujtason se inditozas kozben, kulon kivezettem a mind a negy resoljacsovet kulon tartajokba.. de semmi.
Igy akartam tesztelni a porlasztocsucsokat. egyenlore itt tartok, de ugygondolom kene joljon valamicske gazolaj a visszateroagban...


Tudom, hulyesegnek hangzik, de szerelovel probalkoztal mar?

Woockie Elküldve: 2010-05-19 10:45 angel eye

Prof írta:
InsectKiller írta: Ezen a linken van az, hogy amikor a srác megnyomja a nyitás gombot, a belsőtér világítással 1ütt bekapcsol az AE is. Gondolom akkor ez azt tudja. Még a bekötés is részletesen le van vezetve!
Remélem ezzel tudtam segíteni.


Kár hogy gyárilag nem szereltek angel eye t az e46 ba még extraként sem ha lenne gyári biztos raknék bele de az ilyen utángyártott dolgoktol nagyon kiráz a hideg


En is pont igy vagyok vele.. Tetszik, de nincs retrofit kit.

Woockie Elküldve: 2010-05-16 12:54 manuális váltó

stgoofy írta:
Woockie írta:
Tano írta: Igen, ez sokaknál előfordul, típushiba. Volt is róla szó korábban. Különösebb gondot nem okoz, a visszanyomó stift szorul, a váltó oldalán található, lehet cserélni, csak szar a hozzáférhetősége. Ha jól emléxem lett régen belinkelve képes szerelési segédlet is valamelyik külföldi oldalról. Ha gugliban rákeresel szerintem megtalálod te is. Az
alábbi ábrán a 6-12 elemekről van szó. Ebből ha jól emléxem a 10-es ami neked szorul.

Lehet, h meg cserelni sem kell, eleg kitakaritani, legalabbis nalam mukodott vagy egy eve, azota is korrekten mukodik.

köszi, és a kitakaritáshoz hogy kezdjek hozzá?váltó szoknya le ugy hozzá férek?

Nalam kuplungcsere volt, ugyh valto le.. Ha mar ugyis lent van, megneztuk ezt is. Ahogy Tano is irta, en is ugyemlekszem meg vmikor regen volt linkelve egy howto..

Woockie Elküldve: 2010-05-16 11:24 manuális váltó

Tano írta: Igen, ez sokaknál előfordul, típushiba. Volt is róla szó korábban. Különösebb gondot nem okoz, a visszanyomó stift szorul, a váltó oldalán található, lehet cserélni, csak szar a hozzáférhetősége. Ha jól emléxem lett régen belinkelve képes szerelési segédlet is valamelyik külföldi oldalról. Ha gugliban rákeresel szerintem megtalálod te is. Az

alábbi ábrán a 6-12 elemekről van szó. Ebből ha jól emléxem a 10-es ami neked szorul.


Lehet, h meg cserelni sem kell, eleg kitakaritani, legalabbis nalam mukodott vagy egy eve, azota is korrekten mukodik.

Woockie Elküldve: 2010-05-15 09:19 Társalgó

kempelen írta: Nagyon arrogánsnak és nagyképűnek tűnne a véleményem az ilyen hasonló irigykedő, proletár mentalitású emberekről, ezért nem fejtettem ki bővebben ezt a témát. Inkább elmegyek egy másik autóval, mert annyit nem ér az ilyenek ellen hadakozni, hogy bosszúból vagy irigységből körberajzolja az autó oldalát egy kulccsal...

Nem tudom, ezt hogy csinaljatok... En mindig a bejarat kozelebe allok, egy helyre es soha nem volt meg semmi hasonlo gondom. Igaz, tesco evente 1-2szer max., inkabb Auchan, de ketlem, h a ket multi celkozonsege ennyire mas lenne.

Woockie Elküldve: 2010-05-14 19:58 Vicces :)

Robinson írta: szerk.: jahogy klikkre megy felfelé, ha elengeded meg lefelé... akkor is szar

Space-szel is mukodik, nekem klikkel nem ment. subban van par kep is a temaban, bar szerintem eleg szarok..

Woockie Elküldve: 2010-05-14 10:05 Vicces :)

YELLOW írta:
Woockie írta:
YELLOW írta: de különböző szabályok miatt bonthatónak kell lennie, én úgy tudom... közterületen

Ugymint?

látom megint kötekedni akarsz, és csak azért, mert én írtam, hogy bontható! nem értem minek csinálod... ha érdekel nézz utána!

Nem. Erdekelne, h tenyleg tudod, vagy csak szokasodhoz hiven hasrautesszeruen irtal valamit, aminek igazabol semmi alapja. Nem kotekedni akarok, hanem az ilyenrol esszeru lenne leszokni, amennyiben most is az tortent, amit tippelek. Amennyiben nem, termeszetesen elnezest kerek.

Woockie Elküldve: 2010-05-14 00:12 Vicces :)

YELLOW írta: de különböző szabályok miatt bonthatónak kell lennie, én úgy tudom... közterületen

Ugymint?

Woockie Elküldve: 2010-05-12 23:00 Fûtés - Klíma

Technoise írta:
bmw320d4 írta:
Technoise írta: Sziasztok! Nekem is segítség kellene. Problémám, a klimám csak meleget nyom, pl ha kint van 10 fok és a szenzort hőlégfúvózom akkor is max meleget fúj(16fokra állítva), de nem az érzékelővel van a baj, mert venti erösségét lépteti felfele. Klimagáz az nincs kocsiban, mint kiderült, de ettöl függetlenül ha kint 10fok van csak nem dögmeleget kéne nyomatnia. Télen is folyamat 16fokra volt állitva, akkor elviselhető volt a venti szabályzásával a meleg. Előre is köszi ha vki tud okosat mondani.

A fűtéscsapra tippelek.


Köszönöm, és ilyenkor mik a lehetőségeim, kiganézás avagy csere?


En is meguntam ezt a problemat, bar nalam meg nem allandoan csinalja, csak amikor eszeberjut. Vszeg nalam is futescsap. Keresgeltem es talaltam egesz jo DIY-t.