BMW M6 kupé 32 Euróért! Neked megér ennyit?

2010. október 23. szombat 02:59, Robinson


A BMW úgy döntött, hogy a Daimler nyomdokaiba lépve belevág az autókölcsönzés bizniszbe. "BMW on Demand" lett a neve a vállalkozásnak, melynek keretein belül 16 és 32 Euró közötti áron lehet BMW-t kölcsönözni óránként.

BMW M6 kupé 32 Euróért! Neked megér ennyit?

képek megtekintése

Sajnos az első 12 hónapban a BMW AG müncheni székhelyén lesz elérhető a szolgáltatás, így mi csak reménykedhetünk, hogy német barátaink adnak elég bátorságot a cégnek, hogy más nagyvárosokban - mint például Budapest :D - is elérhetővé tegye a szolgáltatást.

A gyártó felmérései alapján úgy gondolja, hogy az embereknek más autóra van szükségük akkor, ha munkába mennek, és megint egy másikra, amikor a szabadidejüket töltik. Továbbá abban is erős rációt véltek felfedezni, hogy az elkövetkezendő években egyre többen lesznek, akik saját autó vásárlása helyett inkább bérelnek majd.

A szolgáltatás árlistáján a legkisebb tételként az 1-es BMW szerpel, a legdrágább pedig az M6-os kupé. Előbbiért 16 eurót utóbbiért pedig 32-t kell fizetnünk óránként - ellentétben a Dailmer-el, ahol perc alapú az árazás - és ez már tartalmazza a biztosítást is. Érdekesség, hogy napközben 9-18 óráig maximum 4, est 6 és reggel 9 között pedig legfeljebb 2 órát kell kifizetnünk.

Ha nem tudsz várni, hogy egy M6-ossal furikázz, irány München :D
Komment írásaenzoo 2011. január 07. 15:22
Ez...hatalmas hír. Ez komoly? És M3 is? Megdöglök egy M3 ért. Meglátok egyet az utcán és elfelejtek átmenni a zebrán. Állok csak a járdaszigeten, mint akit hipnotizáltak. Ha esetleg szerveztek kirándulást oda tömegesen, gondoljatok rám is.
enzoo


Legfrissebb
Az új BMW M5 mutatja be a valaha készült legintelligensebb összkerékhajtást
Exkluzív különkiadást kap a BMW 6-os sorozat
Az új BMW 5-ös Touring - képek, videók
Átadták az első állami támogatású elektromos BMW i3-ast
BMW 530e iPerformance plug-in hibrid
Kétszáz példányban készülő BMW M4 DTM Champion Edition
BMW Dingolfing: Jöhet az új 5-ös sorozat
Íme a vadonatúj BMW M5 Competition Edition
További cikkeink
Álcázott BMW prototípus Magyarországon (Totalcar)
Álcázott BMW prototípus Magyarországon (Totalcar)

Lehet, hogy a Grossglockner szerpentinjein, vagy a Nürburgring közelében gyakori látványnak számítanak az agyonálcázott prototípusok, de itthon semmiképp. Ezeket a fotókat viszont itthon lőtte egyik olvasónk, egy budai irodaház udvarán tegnap. tovább »


E46 Kerékfordulatszám-érzékelők tisztítása
E46 Kerékfordulatszám-érzékelők tisztítása

Ezúttal Robin68 küldött nekünk egy kitűnő képsorozatot arról, hogy hol is találjuk a kerékfordulatszám-érzékelőket az autónkban (legalábbis ha e46-ról van szó), és milyen mocskos tud lenni a drága, ami akár nagyobb problémát is okozhat, ha pont akkor nem üzemel megfelelően amikor kéne. tovább »


A BMW ismét X7-es SUV-on gondolkodik
A BMW ismét X7-es SUV-on gondolkodik

Korábban, 2008-ban is foglalkozott már a BMW az ötlettel, hogy egy nagyobb SUV-ot építsen X7-es néven, de akkor ezt a lehetőséget elvetették az amerikai piac összeomlását követően. tovább »


A britek szerint a BMW-sek a legbunkóbbak
A britek szerint a BMW-sek a legbunkóbbak

A britek szerint a BMW sofőrök a legagresszívabbak, mutatta ki egy felmérés, melyet a "The Sun" tett közzé. A britek véleménye, hogy a BMW-sek mindig csinálnak valamit, amivel kivívják a többiek ellenszenvét. tovább »