Bero fórum hozzászólásai

Bero Elküldve: 2015-10-29 22:23 Elektromos tükrök

Marcipan írta: Sziasztok! Olyan problémám van,hogy ha hátramenetbe teszem az autót nem fordul le a tükör.Tisztitóba volt az autó,miután elhoztam jelentkezett ez a probléma.Nem gondolom,hogy elrontották,csak valami beállítási probléma lehet.
Szerintetek?
Köszönöm!


Szia!

Fordítsd át a tükörállító kapcsolón a csúszkát a másik oldalra!

Üdv: Bero

Bero Elküldve: 2015-10-27 10:04 Heeelp...!

Bitu79 írta: Rendeltem új befúvókat Kaszától jó áron.



Még egy kérdésem van:

Pécsett ki tudna nekem bc-s kart beépíteni,és felprogramozni baráti áron?



Hálás lennék a segítségért.

50 km-es körzetben is jó.

Nagyon sokan le akarják az embert itt is húzni...

Bc-s karom is van már persze.





Szoták Dávid,mondjuk kicsit messzebb van,de ő megtudja csinálni neked korrekt áron!

Bero Elküldve: 2015-10-26 19:30 angel eye

PociPz írta: Nekem CCFL van benne, nappal szinte nem is látszik. Szürkületben meg este teljesen jó. Ti "menetfényként" milyet használtok nappal?


Nekem smd ledes angel eyes-om van,ezt használom városban.

Bero Elküldve: 2015-10-24 08:37 Centrálzár vezérlő, grundmodul

Tano írta:
totigor írta: ...Viszont ehhez biztosra kellene tudnom...


Csak a halál biztos.


Meg az adó )

Bero Elküldve: 2015-10-15 23:47 Turbo-intercooler-kipufogó-chip

Tano írta:
jakabd írta: Sziasztok! Erdeklodnek a hozzaertoktol hogy 535d e60 2007 est kicsit tuningolnam a teljesitmenyt. A motor trljesen felujitva ,sok minden mas ujjitva. Most jonnek a turbok mert mar nyomja az olajat ki ami azt jelzi hogy halfoklik...a kerdesem az lenne hogy teljesitmeny novelest szeretnek de felek a chiptol. Es a valltot sem szeretnem hazavagni... mit javasolnatok??? Elore is nagyon koszonom a valaszotokat!!! Szep estet



Szerintem cserélj autót ha ez a 286 paci nem elég ebből a motorból...




Bero Elküldve: 2015-10-06 20:39 Társalgó

hil írta: Sziasztok!
Szükségem lett volna néhány kapcsirajzra, és döbbenten tapasztalatam, hogy az online WDS nem működik.
Tudna ebben segíteni valaki?
Előre is köszi:hil


Épp erről beszéltünk nemrég Tanoval... Nekem se működik,de neki megy pl... Így megtudod nyitni,hil: http://www.bmw-planet.com/diag...se/en/e46/

Üdv: Bero

Bero Elküldve: 2015-10-01 22:21 Helyzetjelzõkarikák Angel Eyes szettek

lela írta:
Tano írta:
norman1 írta: Értem Köszi.
Az alatt mit értünk hogy "gyujtásra"? be kell huzni a kábelt a kormányig a gyujtás kapcsolóig vagy a motortérben a bisztosíték táblánál is rá lehet kötni valahol?


Azt jelenti, hogy ebben az esetben gyújtás ráadásakor kap áramot. Ezt meg lehet oldani a biztosítéktáblától is, mert annak van olyan része, amely gyújtás ráadása után kap tápot.
Személy szerint én inkább a helyzetjelzőre kötést preferálom, jobb az ha én döntöm el mikor világítson.


A helyzetjelző az w5w ha jól tudom. Ha angel eyest rakok bele akkor érdemes a helyzetjelző lámpát ledesre cserélni? Gondolom elég szarul nézne ki ha a karika közepében meg világítana sárgán a foncsor...


én a helyzetjelzőt kivettem és géppel kikapcsoltam a figyelést és így nem ír ki hibát. Vagy berakhatsz helyett egy ellenállást is!

Bero Elküldve: 2015-09-21 22:05 bmw diagnosztika

nagyiii írta: Sziasztok. Budaörs környékén tud valaki diagnosztikában segíteni?


Helló. Miben kéne segítség? Szoktam arra járni.

Bero Elküldve: 2015-09-12 22:31 EWS+Kulcs...

solyom76 írta:
Bero írta:
solyom76 írta: Sziasztok,
Tudnátok nekem valakit aki ews el foglalkozik..
Van hogy indul rendesen a vas,van mikor csak 6-8 probálkozás után.
Nem merek vele menni ,mert félek hogy nem indul el..
Amúgy javitható vagy csere?
THX.


Szia! Leírhatnád pontosan a hibát. Nem indul? Teker az önindító vagy nem csinál semmit? Nekem az önindító adta meg így magát. Írd,le a hibajelenséget!


Ja hülye voltam... szarul irtam le... tesztelve lett azóta,kiderült ,hogy az ews hibátlan.. az öninditó halt be.. köszönöm..


Nincsenmit

Bero Elküldve: 2015-09-12 11:15 EWS+Kulcs...

solyom76 írta: Sziasztok,
Tudnátok nekem valakit aki ews el foglalkozik..
Van hogy indul rendesen a vas,van mikor csak 6-8 probálkozás után.
Nem merek vele menni ,mert félek hogy nem indul el..
Amúgy javitható vagy csere?
THX.


Szia! Leírhatnád pontosan a hibát. Nem indul? Teker az önindító vagy nem csinál semmit? Nekem az önindító adta meg így magát. Írd,le a hibajelenséget!

Bero Elküldve: 2015-09-12 11:13 Autóvásárlás

attka1306 írta: Sziasztok Segitséget, tanácsot szeretnék kérni nagyon tetszenek az E46-os BMW-k, sajnos eddig diák voltam és nem tudtam megengedni magamnak de most már a közeljövőben remélem hogy sikerül egyet beszerezni Nemrégiben kezdtem utánna olvasgatni, árakat nézni. A kérdéseima következők lennének: mennyire költséges a fent tartása, mennyire szervizigényes, mik a tipushibái, gázolajast vagy benzinest éri inkább venni és ezeken belül melyik tipusuakat? Amitől a leginkább tartok az a fent tartása, lévén hogy már idősebb autók sok probléma ütheti fel a fejét és nem szeretnék vagyonokat rákölteni, ilyen esetben akkor már más autó után néznek, persze tudom hogy minden autóra kell költeni folyamatosan Előre is köszönöm a sgitségeket, tapasztalatokat, tippeket, véleményeket


Helló. Az enyém épp eladó ) Nem olcsó,de szép állapotban van és mindig gyári alkatrészeket kapott és minőségi szűrők olajak,megfelelő időben cserélve voltak. A motor bombabiztos,kimegy a világból csak épp nem a legerősebb. Érdekel akkor írj rám nyugodtan.

Bero Elküldve: 2015-09-09 19:08 Társalgó

Pitykoo írta:
YELLOW írta:
Pitykoo írta:
Hát nem egyszerű az biztos.
Vagy jó lesz vagy nem...
Lehet csak ismeretséget kellene szerezni és úgy venni....


ismerettség? szart sem ér. ha olyan az "ember" ugyanúgy átvág. én már nem hiszek a mesében. annyi képmutatást láttam már... addig vagy haver, amíg promózol valakit, de ha szóvál teszel valamit, akkor az utolsó szar szemét leszel.
akkor leszel haver, ha előbb veszel cuccokat. aztán később ha törzsvásárló leszel, bár normál autótulaj úgysem lesz valószínű, akkor lesz kedvezmény, persze az is csak látszólagos, hisz korábban fizettél eleget. hidd el, sok minden csak látszat, nagyon ritka az önzetlen, hátsó szándék nélküli segítség. tudok ilyet, csak sajnos ők sokkal kevesebben vannak.


Elég rossz, hogy ez a helyzet....
Az a baj, hogy vannak olyan alkatrészek ami újonnan olyan drágák, hogy egyszerűen megfizethetetlen és nem érted miért kerül olyan sokba.
Sajnos nem tehetem meg, hogy beszart akkor új bele és kész.
Persze amit csak tudok az mindig új megy bele és nem a legolcsóbb, leggagyibb cucc.
Ezért is lenne jó gy jó bontós, de hát min a fehér holló gondolom....


Csak egy kérdés. Mi olyan drága mostanában egy 15 éves E46-os BMW-be? Sok embernek van már 40-50%-os kedvezménye,nem tudom mi olyan alkatrész van amit (én) ne tudnék megvenni. Karosszéria elemek azok okék,én is inkább egy szép gyári bontott motorháztetőt vennék mint utángyártottat.

Bero Elküldve: 2015-09-06 11:29 OBD2 kérdések + hibakód olvasó

Üdv! Köszönöm. A tulajnak egy kulcsa van,tehát ez kilőve. A szinkronizálás sehogy nem jött össze,se dis 44 se dis 57,se inpa vagy scannerrel sem. DME úgy néz ki jó,mert olvassa a dolgokat és bekapcsolja pl a ventit. Szerintem az ews gyűrű szarhatott be. kipróbáljuk,majd megírom mi volt

Bero Elküldve: 2015-09-05 21:17 OBD2 kérdések + hibakód olvasó

Sziasztok! Ismerősnek nem indul az autója. gyújtás van,de nem indít. Akksi ok. Inpa-dis szerint 140-es hibakód, DME-EWS no signal. megpróbáltam szinkronizálni dis-el (köszi Tano),de nem sikerült, mindig no signal. biztosítékok,csatik rendben vannak. Elemcsere volt a kulcsban,újra tanítottam. Mi lehet a baj ? Köszönöm

Bero Elküldve: 2015-08-29 13:08 Légtömegmérõ! Valaki segítsen please!

Toni0907 írta:
Buki írta:
Toni0907 írta:
Buki írta:
Toni0907 írta: Sziasztok!
Nekem 99'-es 320D E46-om van. Nem régiben végeztem rajta, egy EGR szelep tisztitást ( levettem és teljesen tisztára letakarítottam a koromtól, amiből volt rajta rendesen) és a turbo tisztitást ( ezt nem vettem le csak belefújtam egy "EGR+TURBO tisztitó spray"-vel a képen piros nyíllal jelőltem hogy hová).

A problémám a következő, kb.2500-as fordulattól borzalmasan elkezd fűstőlni,ez a kisebbik gond ezt betudtam azzal hogy a sok korom jön ki a rendszerből és amiatt csinálja. A nagyobbik gond az hogy most már rángat is menet közben. Erősebb gázadásnál pedig megtorpan, és remeg az egész autó! De ezt csak 3. fokozattól csinálja és kb.3000 fordulat felett.
Az alapjárat ingadozik, azt mondták hogy légtömegmérő baja lesz, mert a sprayvel kinyírtam teljesen. Alapjárat alatt lehúztam a stekkert és megszűnt az ingadozás. Gondoltam kipróbálom és megnézem hogy mennyire tudok vele közlekedni amíg ki nem cserélem a légtömegmérőt.
Csak 2000-es fordulatig lehetett nyomni, mert utána csattogó traktor hangot ad.
Teljesen erőtlen, és gázadásnál fuldoklik és KéKen füstölt!!!
Kicseréltem a légtömegmérőt és először még ingadozott de aztán úgy tűnt hogy minden jó.
Ez tartott kb. 10 percig utána minden kezdödött az elejétől( kék füst, rángatás, megnőtt fogyasztás, erőtlen a motor, csattogó traktor hang) !!!
Annyi külömbséggel, hogy alig akar beindulni a motor, viszont amikor jár akkor induláskor lefullad!!
Mi lehet a probléma?
Válaszotokat előre is köszönöm!


Sokra nem mész a találgatással,vidd el diagnosztikára!


Voltam és be is adta hibának, ezért is cseréltem ki.
Csak az a problémám hogy nem változott tőle semmi.


Újra meg kellene nézni,gyári progival.
Ja és élőadatot is kellene nézni.


Mi az az "előadó" ?


ÉLŐadatot.