leroyclub fórum hozzászólásai

leroyclub Elküldve: 2015-01-26 19:27 Lámpabúra polírozás

csbalu írta:
notoriusbg írta:
csbalu írta: Hol érdemes venni lámpabúrát?
http://tuninglampak.unas.hu/sp...ift-utani-

Ezt találtam 15-ért, nem tudom van-e minőségben különbség, vagy mi ennek a reális ára?


Szia, nekem nemrég Bosch-t intézett a szerelő és elégedett vagyok vele. Bár az enyém pre-FL coupe, szerintem neked is hasonló árban lehet, ha most kéne magamnak venni, itt nézném meg: http://autoalkatreszed.hu/sear...3128382191 (az enyémbe való cikkszámra kerestem).


Nem!
Facelift előttihez van olcsó Bosch... FL utánihoz nincs semmi, csak 1 kínai után gyártott... ami hát... Mondjuk jobb mint a semmi.


Igen sajnos, én sem találok sehol gyárit... összesen 1 oldalon találtam utángyártottat (ugyanitt a tunninglámpáknál 15ért) de félek hogy nem lenne tartós. Bárdi-val is egyeztettem ök sem tudnak rendelni sem

leroyclub Elküldve: 2015-01-21 12:27 Sluszkulcs zár de nem nyit

mnorbert87 írta: Üdvözlet!

Olyan kérdésem lenne, hoyg a zár meghibásodott, elforog a kulcs a zárban, nem tudom se nyitni se zárni az autót, csak távirányítóval. Hol és kivel lehet ezt javíttatni..karosszérialakatossal? Azért írtam ide, mert nem találtam másik témát ahova illene. Köszönöm előre is.


Valószínűleg eltört a zárszerkezeted. Karosszériás is biztos tudja javítani. Le kell szedni az ajtó borítását és kicserélni a zárat.

leroyclub Elküldve: 2015-01-19 16:44 E46 karosszéria, lámpák, indexek

Tano írta:
leroyclub írta: Faceliftes E46 Sedanra ez a hütőrács való? Ránézésre igen... Fényes fekete vese


Nem, mint ahogy a leírásában is szerepel. A FL-esének csúcsossabb a külső sarka.


Köszi! Gyanusan olcso volt..

leroyclub Elküldve: 2015-01-18 19:27 E46 karosszéria, lámpák, indexek

Faceliftes E46 Sedanra ez a hütőrács való? Ránézésre igen... Fényes fekete vese

leroyclub Elküldve: 2015-01-18 17:36 Autómata váltó hibakód

szegenysanyi írta: lehet, hogy megoldódott a hiba, és nincs is köze a váltóhoz. Mikor haver kiolvasta mondta, hogy a Maf szenzor xar, próbáljam meg, hogy megfújkállom féktisztítóval, ne tegnap volt időm kiszedtem, jót megfürdettem féktisztítóval, megtörölgettem, és azóta jó a kocsi. Lehet a szenzor hibája miatt ilyen vészüzembe rakta a kocsit vagy mi?


És ez hol található? Hogy szedted ki?

leroyclub Elküldve: 2015-01-18 17:28 Mi lehet a baj?

atis369 írta: Sziasztok, E39 20d-m van, és az a gondom az autóval, hogy indítás után, rövid ideig normálisan megy, aztán gondol egyet, és nagyon legyengül a motor, nagyon nehezen lehet a fordulatot növelni, utána elfelejti, és megint jó, szépen húz, meg minden. megteszek pár km-t vele, és kezdi elölről. Ilyenkor nem lehet egy lovaskocsit sem megelőzni vele. Erre tudtok valamit, hogy mi lehet a baja?


Talán turbó hiba? Így csak találgatni lehet. Mindenképp egy diaggal kellene kezdeni. Egy normálisabb mühelyben megcsinálják kb 3-5 ezer Ft.

leroyclub Elküldve: 2015-01-14 09:37 izzók / izzókészlet

karogino írta: Sziasztok. Kiégett ma a jobb első helyzet jelzőm. Tud valaki tanácsot adni, hogy cseréljem ki ?! Szétszedése, hogy működik ? Köszi


itt elég jól leírják
http://latnieslatszani.hu/cont..._xenon.pdf

leroyclub Elküldve: 2015-01-11 12:10 Féktárcsa és fékbetét

YELLOW írta:
286mm-es az FL előtti 20d volt. a tiéd már nagy tárcsás. de amúgy rajta van a tárcsán a mérete, ha nincs nagyon korrodálva.


Valóban.. a másik oszlopot kellett néznem

leroyclub Elküldve: 2015-01-11 11:58 Féktárcsa és fékbetét

YELLOW írta:
leroyclub írta: E46 320D gyári tárcsája milyen márkájú? Bárdinál nézelődtem, de a webshopon csak BREMBO, FEBI, NATIONAL, TEXTAR márkákat találtam. Ezek közül melyiket érdemes választani. Szivem szerint gyárit vennék, mert a mostani (ezzel vettem) hullámos. És azt hallottam hogy a gyárin kívül mindegyikkel előfordulhat. Néha elég intenzíven szoktam fékezni


úgy tudom Jurid és ATE tárcsák voltak gyárilag. Jurid és Textar betétekkel. ATE-ból a PowerDisc hajlamos hullámosodni, a sima változat nem. nekem FL-es ugyan, de nekem a gyári tárcsa és betét Jurid volt. azt mondták itt régebben, hogy a Jurid-ként vett tárcsa nincs olyan jó, mint a BMW csomagolású Jurid. nem értek ezzel egyet, ha kereskednék én is ezt mondanám, hisz a BMW változat drágább ha mindenképp Bárdinál akarsz vásárolni, talán a Textar-t választanám.


Azt nézem hogy Bárdi 286mm-nek irja a textart, de mondjuk mindegyiket amit 320D-hez mutat. Unix viszont 300mm-nek. Most akkor az nem ugyanaz a tárcsa vagy unix kerekít? Egyébként Juridot vennék ahogy így utánaolvastam. Mondjuk Textart is irja bezsállítónak X5-nél. Viszont csak a bárdinál van kedvezményem. Ha esetleg valakinek van UNIX-nál ne tartsa magában

leroyclub Elküldve: 2015-01-11 09:47 Féktárcsa és fékbetét

E46 320D gyári tárcsája milyen márkájú? Bárdinál nézelődtem, de a webshopon csak BREMBO, FEBI, NATIONAL, TEXTAR márkákat találtam. Ezek közül melyiket érdemes választani. Szivem szerint gyárit vennék, mert a mostani (ezzel vettem) hullámos. És azt hallottam hogy a gyárin kívül mindegyikkel előfordulhat. Néha elég intenzíven szoktam fékezni

leroyclub Elküldve: 2015-01-11 08:26 Mi lehet a baj?

szvasztika írta: Üdv!
Nálam hasonló volt a jelenség. Az lett a vége hogy be adta a kulcsot az óracsoport. Mondjuk csere óta nincs is hasonló fényingadozás.


leroyclub írta: Ma elég esős időben mentem kb 300km-t pályán, és azt vettem észre hogy az oracsoport digitális kijelzője egyszer elhlványul, egyszer meg normálisan világít. (lehet hogy a magno és klima kijelzö is azt nem vettem észre) Egyszer régebben is csinálta, akkor is esőben. Gondolom valahol vizet kap valami vezeték? De hol és hogy lehetne kivédeni?




De érdekes hogy csak esőben. Valami köze biztos van a víznek hozzá sztem. Lehet hogy a tiéd is azért halt meg mert már nem bírta tovább. Csak az újjal ne legyen baj
Egyébként mikor cserélted? Azota sokszor mentél esőben? Garázsban tartod?

leroyclub Elküldve: 2015-01-10 17:32 Mi lehet a baj?

ArkyCsaba írta:
Nem feltétlenül.A kartergázt ugyanis azért vezeti vissza a beszívott levegőhöz,hogy előbb melegedjen a motor,de nyáron nem nagyon van szükség erre,így lehet melegben nem is használja a kartergázt a motor.Szerintem,de nem 100% hogy igazam van.


Nekem is nyáron lett cserélve ülepítősre. Szóval azt nagyjából kizárnám.

leroyclub Elküldve: 2015-01-10 17:31 Mi lehet a baj?

verdes76 írta: üdv.318i e46 menet közben,terhelésen túl sportos(versenyautós hang),minden gyári,hibakód semmi,olajat nem eszi,fogyasztás 8,4 és nem értem!tudtok-e segíteni?


Kipufogó rendszer? Lehet hogy lyukas valahol?!

Szerk: Megelőztek

leroyclub Elküldve: 2015-01-10 16:22 Mi lehet a baj?

Ma elég esős időben mentem kb 300km-t pályán, és azt vettem észre hogy az oracsoport digitális kijelzője egyszer elhlványul, egyszer meg normálisan világít. (lehet hogy a magno és klima kijelzö is azt nem vettem észre) Egyszer régebben is csinálta, akkor is esőben. Gondolom valahol vizet kap valami vezeték? De hol és hogy lehetne kivédeni?

leroyclub Elküldve: 2015-01-09 20:14 Remeg az autó

blueman írta:
leroyclub írta: Én is ezzel az alapjárati remegéssel küzdök mióta megvettem a kocsit. Nyáron lettek cserélve váltó és motortartó bakok. Akkor kb. 1 hónapig hibátlannak tünt, de utána elkezdte megint. Gondoltam hogy az ékszíjtárcsa, de most abból is kapott újat. Igaz hogy nem remeg annyira mint régen. De szerintem semennyire sem kéne neki... Ja és automata, szóval kettőstömegű kizárva. Következő dolog a porlasztó csúcsok beméretése lesz. Ha pesten tudtok valakit aki tényleg ért a porlasztókhoz akkor adhatnátok tanácsot.



Nem hiszem, hogy könnyű lenne megtalálni a "hiba" forrását, hasonló problémával küzdök, a szerelőm csak annyit mondott, hogy minden egészséges dízel remeg ennyit. )
Hozzáteszem mindent megnézett ami okozhat ilyen problémát legjobb tudása szerint, és szerinte minden a legnagyobb rendben, tehát én most már inkább együtt élek ezzel a remegéssel.


Ezt már nekem is mondták De ez hülyeség! Valami oka biztos van. Én már csak a porlasztóra tudok gondolni. Egyébként is beakartam méretni, mert ha odalépek akkor rendesen füstöl.