Woockie fórum hozzászólásai

Woockie Elküldve: 2010-11-19 18:38 Társalgó

hil írta: Ne haragudj, de ezt nem értem teljesen: eladtad, ellopták, stb, vagy mi történt??
Mid van, amihez az olajt keresed??

A kep alapjan egy Rover 620ti-re gondolnek de engem is erdekelne, mi tortent, h megvalt a BMWtol..

Woockie Elküldve: 2010-11-18 23:08 Társalgó

YELLOW írta: szóval én nem értem. sokan vesznek onnan, de én ahogy észreveszem semmivel nem járok jobban.


Telefontolto 491Ft volt postaval egyutt Hong-kongbol. Egy camcunk telefonhoz gyari(!!), uj lcd kijelzo+touchpad (ajandek csavarhuzoval) 8020Ft postaval, szinten a tavolkeletrol, itthon ketszerannyi... Nyilvan nem minden olcsobb ebayen, de oriasi csusztatas, amit irsz. DVD-k, BD-k (foleg az elobbi) altalaban szinten jelentosen olcsobb, bar nyilvan magyar szinkron valszeg nem lesz rajta, de meg az is elofordul. A nagy es/vagy nehez cuccoknal nyilvan jelentosebb a postakoltseg es tobb esely van, hogy nem eri meg, de azert azt hiszem, ez teljesen normalis.

Woockie Elküldve: 2010-11-12 20:11 Autóvásárlás

bmw320d4 írta: Minden műszaki vizsgán beviszik a rendszerbe a km állást, és meg is lehet kérdezni az előzőt, vagy azelőttit.

Es azt ki is adjak nekem, akinek meg semmi kozom az autohoz?

Woockie Elküldve: 2010-11-12 19:58 Autóvásárlás

YELLOW írta: én már mondtam párszor, eddig mikor mentem műszakira, mindig akkor hoztak egy E36-ot 1.6-ost és 92-es. 40ezer km van benne, ami valós. és családban van, most a volt tulaj gyerekéjjjé. vannak ilyenek. bár a kereskedőnek elhinni semmit sem szabad. ki kell deríteni a régi tulajt. ha van rendőr ismerős, akkor rendszám és alvészszám alapján utána tudnak nézni volt-e gixxer a géppel.


Szerintem is van ilyen, de nagyon ritka. egy 10+ eves auto 100e km alatt nagyon gyanus. Ha annyi idos az auto es tenyleg annyi km. van benne, akkor altalaban az ember nem adja el... Szoval szerintem is mindenkepp erdemes alaposan utananezni.

Woockie Elküldve: 2010-11-10 17:47 Társalgó

SoundkeY írta: Ma reggelre feltörték a kocsim...........
Ami kár így elsőre:
- bal első üveg
- kormánylégzsák

Nem tul surun olvasom mostanaban a forumot, ugyh csak most lattam.. Mindenesetre a csunya szavakat kihagyva:

Woockie Elküldve: 2010-10-24 23:39 BMW Navigáció CD/DVD-rol minden

bmw320d4 írta: Pár hete megjelent a 2011-es prof és High navi DVD.
Van egy haverom, aki hallota valakitől, hogy honnan lehet tölteni


Es a haverod ismerose nem tudja veletlen, tmc van-e benne magyarorszagra?

Woockie Elküldve: 2010-10-16 20:24 Társalgó

Bero írta: Üdv,mindenkinek! Lenne egy kérdésem: Tudja valaki,hogy az M-es jel,a 3 szín mit jelent vagy mit ábrázolna? Eddig senki nem tudta nekem megválaszolni,segítségeteket előre is köszönöm!


"I dont know how much truth it holds but it stated that BMW and Texaco were partners in motorsports before the first M car. The blue stood for BMW, red stood for Texaco and the purple represented the merger of of two."
Google ezt mondta, legalabbis ez tunik hihetonek. Nem neztem utana, valoban lehetett-e igy..

Woockie Elküldve: 2010-10-15 15:29 bmw diagnosztika

hancurozo írta: Autószerelőként (otthon csak magamnak, és a baráti körnek dolgozok, bent pedig csak a cég autóit javítom)én is vettem diagnosztikai kábelt (nem csak BMW-t). Pénzt nem kerestem vele (pedig nem került kevés pénzbe)aki eddig megkeresett mindenkinek megpróbáltam segíteni. Aki nem autószerelő annak sokszor nem segít a kiírt hiba, mivel nem tudja ,hogy mi a hiba okozója. Sok esetben a beírt hiba más hibára utal ami meg sem jelenik hibakódként, viszont generál más hibákat amit már beír a hibatárolóba.


Nyilvan akinek nem inge, ne vegye magara, en is tudom, h itt a forumon joparan vannak, akik talik alkalmaval meg ugy egyebkent is segitenek a masiknak ilyesmiben. Respect nekik. A tobbi autoszerelonel sem a penzkereses, ami zavar ez esetben, hisz elni kell vmibol, hanem a tulmisztifikalas es ennek kihasznalasakent durva osszegek elkerese, szandekosan nem irtam itt is jol ismert peldat.

Woockie Elküldve: 2010-10-15 13:49 bmw diagnosztika

Robinson írta: Összedobunk egy kábelre? Te rendszergazda vagy én programozó, csak eligazodunk már ebben a csöves impában, a bmw szoftverét meg kirázzuk a kisujjunkból és gusztustalanmód meggazdagszunk


Mar keso Mindenki kabelt vesz. A BMW szoffere meg megvan :$ Amugy nyilvan az egyszerubb car/key memory allitasokra, hiba kiolvasasra stbre gondoltam, amihez valljuk be, nem kell hihetetlen nagy szaktudas.

Woockie Elküldve: 2010-10-15 12:50 bmw diagnosztika

Robinson írta: de most egyébként emberek, mi ez a nagy mánia/divat hogy mindenki diagolgat orrba-szájba?
Én programozó vagyok, de eszembe se jut, hogy rádugjak egy laptopot a kocsimra, veszélyes üzem az, amihez nem értek... Viszont azt látom, hogy egyre többen hekkelgetnek, sokan alapvető ismeretek hiányában

A diagkabelmaffia keze van a dologban! Vagy esetleg az, h egy 2 perces, 10 klikkelos meloert, amihez befektettek 30-40ezer forintot egyszer valamikor egy kabelert es fel ora melot, amivel letoltottek a szoffereket, elkernek 4-5ezer forintot. Tehat legyunk rohadtul pesszimistak es 10 "melo" utan lesz brutalisan nyereseges az uzlet...

Woockie Elküldve: 2010-10-15 10:49 CarPC beszerelése E46-ba

bmw320d4 írta:
YELLOW írta: de BMW-t véletlenül sem írnak...

Akkor ne vedd meg, és elnézést kérek, hogy ajánlani mertem. Többet nem tudok tenni érted.
Ahogy Tano is tanácsolta, szerintem olvass, ne csak írj, és máris okosabb leszel.

Valld be Miki, igy akartal finoman celozgatni, h cserelje le a bmwjet.

Woockie Elküldve: 2010-10-14 17:05 kézifék jelző lámpa sárgán világít

de szemetek vagytok )) jon vki, aki nem ert hozza es komolyan veszi

Woockie Elküldve: 2010-10-14 15:37 Társalgó

Adiii írta: Vagy inkább ami van hozzá hangváltó azzal kössem be?

Nem nagyon ertek hozza, de en biztos hangvaltoval kotnem be. A gyari a szokol radio szintjen van kb. es ez nem veletlen. A sokak altal szidott gyari HK eseten mar kulon kabel megy a csipogohoz es azert az alaphoz kepest fenyevekkel jobban szol.

Woockie Elküldve: 2010-10-11 15:23 Autóvásárlás

Stukker1987 írta: (ha irtál 1 sor rendreutasítást,még 1 sor normál választ is írhattál vna:roll

Az volt a normal valasz. a rendreutasitast magamban tartottam.

Woockie Elküldve: 2010-10-11 15:22 Autóvásárlás

zoltan írta: Olyat kérdeznék, hogy sok a kavicsfelverődésem a kocsin. Motorháztető ...
Ha leecsetelem akkor az látszik. Terv, hogy lefújatom. Ha lefújatom akkor megmérve látszik, hogy fújva volt.
Ti vennétek olyan kocsit amin le volt fújva mocitető, oldalt a sárvédők (lefényképezném előtte, hogy nem törött volt csak ezek miatt fújattam le) ezen okból???

Szerintem keves olyan auto van, amin semmi sincs fujva. Azt azert hozzaerto meg tudja mondani, hogy azert lett fujva az oldala, mert ronggya lett torve, vagy mert valami barom vegighuzta rajta a kulcsat egy parkoloban... Szoval szemely szerint ezzel csak akkor torodnek, ha tobb sebbol is verzik az auto, akkor biztos negativ iranyba billentene a merleget, de ha latom, h igazabol azert fujatta le a tulaj, mert "gondoskodott" az autojarol, nem hiszem, h zavarna, foleg ha kepet is csinalsz a serulesekrol. Persze ez csak az en velemenyem, mas gondolkodhat maskepp.