Woockie fórum hozzászólásai

Woockie Elküldve: 2011-01-04 11:37 Óvakodj a Szarrá....ó Gumisoktól !!! Okulás képpen.

YELLOW írta: azt viszont jobb ha tudod, hogy egy sima guminak sem tesz jót ha állandóan le-fel szerelgetik a felniről. a defektűrőnél meg szinte tiltott. egyszer felrakják és addig marad amíg el nem kopik. ezt majd Tetyi biztos elmondja.
szóval ha te váltogatod a téli/nyári kereket, azaz télen nyáron ugyanazt a feénit használod, akkor defektűrős gumit felesleges venned, de a sima sem bírja az állandó szerelgetést. szóval ha te így képzelted, akkor te is hibás vagy. a gumisnak meg tudnia kellene, hogy mit, hogy szabad szerelni.


plusz nyomasellenorzo nelkul nem igazan szokas defektturo gumit hasznalni, nem veletlenul...

Woockie Elküldve: 2010-12-25 02:19 Boldog Karácsonyt

boldogat mindenkinek!

Woockie Elküldve: 2010-12-09 17:11 Társalgó

patrick88 írta: Hétvégén megyek bontózni külföldre, akinek szüksége van valamire szóljon és megnézem.
3db jobb kormányos e46 és egy e39 van bontás alatt
(sedan)


e46 330i/d elso feknyergek (elvileg ugyanaz a ketto)

Woockie Elküldve: 2010-12-05 00:04 Autóvásárlás

m_attila írta:
Most egy kereskedésben áll kint, de amúgy magánszemély az eladó, még az én nevemen van, ilyen helyre adtam el

Es holgy a tulajdonos? DDDDDDDDD

Woockie Elküldve: 2010-12-03 14:45 Autóvásárlás

Imi írta: http://www.hasznaltauto.hu/aut...3i-4278380
http://www.hasznaltauto.hu/aut...gi-4333023
http://www.hasznaltauto.hu/aut...8i-4324940

Még annyit kérdeznék hogy fogyasztásban kb. mekkora különbség van az első két autó között?
Ja és olvastam hogy a 320(2171 cm3)-as "gyárilag olajérzékeny" és ezért eszi az olajat. Mi igaz ebből?

Nekem egyik sem igazan tetszik, nem tul jol felszereltek. Tapasztalatom szerint a 20i is meg kicsit alulmotorizalt, bar nekem a 150 lovas verzio van. Ha csak ezek kozul lehet valasztani, en a 323ast valasztanam, hozzateve, h a facelift elottinek nekem jobban tetszik az orra, szoval az is belejatszik, viszont mivel a belsejerol nincs kep ....

Woockie Elküldve: 2010-11-28 12:38 Társalgó

Robinson írta: Igen, nagyon frankó, hogy a sok gyökér nem képes felmérni a saját képességeit, és ha kell ha nem, kocsiba ül. az elmúlt 24 órában közel 200 baleset. Gratulálok Magyarország.

Az enyemen meg mindig nyari gumi van Ki is hagytam a tegnapi mozizast inkabb. Ma ra kellene beszelnem magam, h kimenjek es felrakjam a telit, de hat hideg van...

Woockie Elküldve: 2010-11-28 12:31 Társalgó

kempelen írta:
Woockie írta: Kivancsi leszek, mennyire lesz "tomeges" ez a csere... valami azt sugja, h nem nagyon, biztos nem ket filler a dvb-t capable... de ha megis, orulni fogok, mert mindenki megprobalja majd eladni, nekem meg kellene egy olcson..)

500 euro körül mozog a hybrid tv modul (analóg és digital)
Nem lesz akciós a teszkóban

Amikor utoljara neztem, az analog is volt legalabb fele ennyi.. most megneztem, a mobilgumin meg most is 75e, bar az sosem volt olcso hely. szoval nem is annyira "veszesen draga" az az 500eur. de sajnos en is ugy gondolom, h ez a tularazas nem fog megszunni.

Woockie Elküldve: 2010-11-28 12:23 Társalgó

kempelen írta: Létezik analóg/digital tv modul gyári bmw

le kell cserélni a mostani tv modult és minden megy ahogy eddig...


Kivancsi leszek, mennyire lesz "tomeges" ez a csere... valami azt sugja, h nem nagyon, biztos nem ket filler a dvb-t capable... de ha megis, orulni fogok, mert mindenki megprobalja majd eladni, nekem meg kellene egy olcson..)

Woockie Elküldve: 2010-11-26 18:23 Autóvásárlás

Robinson írta: Amúgymeg nem értem, hogy ez a vegetáriánuskaki színű fabetét kinek tetszett, hogy ezzel rendelte a kocsit

A fabeteet sztem mindenkepp szarul nez ki, akar kek, akar zold, akar lila...

Woockie Elküldve: 2010-11-26 18:17 Autóvásárlás

YELLOW írta: mielőtt írsz és kérdőre vonsz tájékozódj mióta vagyok itt és mióta van faceliftes BMW-m. tudom, hogy mióta van facelift, és milyen a lámpája. nem a forma miatt kérdeztem,

Errol ket dolog jut eszembe, irom sorrendben, ahogy eszembejutottak:
1) Allj meg egy percre kerlek, szeretnelek korberohogni. Nem az index miatt, hanem az elso mondat miatt, gozom nincs, mikor milyen indexburaval jottek az e46-ok.
2) Lehet, hogy tajkozodott szerencsere es nem hiszi el elsore, amit irsz, hisz altalaban a fele sem igaz. Ha most igazad van, akkor ekes pelda arra, hogy tul sokszor kialtottal farkast, en is fenntartassal fogadnam az allitasodat, barmirol szol is.

Ezt ne tamadasnak vedd, nem annak szantam, hanem igy talan eszreveszed, hova vezet a sok alap nelkuli, meggondolatlan "en igy gondolom", "en igy tudom"...

Woockie Elküldve: 2010-11-26 18:11 Autóvásárlás

vsop14 írta:
kempelen írta:
vsop14 írta:
és az az állat ki volt, aki zőőőőd belsővel rendelt e46ot?

Woockie kollega??

azt ő így rendelte?
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐD

Na, par napig nem figyelek, erre sutyorognak a hatam mogott, szep mondhatom. A zo"o"d fura szin. A zold meg szep, egyik kedvenc szinem, de nem igy rendeltem, hanem akkor normalis aron keves 20i-23i sedan volt es ez volt legjobb allapotban. Nekem meg kellett az auto minel hamarabb. A szint nem bantam meg, azt egy kicsit igen, h nincs rajta napfenyteto. De hat majd a kovetkezo e46omon ) ...hacsak nem szakad ram az otp es f10 lesz a billentyuzeten nyomogatom is rendesen, de egyelore nem hasznal.

Woockie Elküldve: 2010-11-20 10:32 sötétedõ belsõ visszapillantó tükör

kempelen írta: Amúgy sikerült a hangerőszabályozóval rádióállomást váltanom.
+ egy extra van a kocsiban.

Kormanyrol a gombbal, ugye? Nekem is csinalja neha..

Woockie Elküldve: 2010-11-20 02:18 sötétedõ belsõ visszapillantó tükör

vsop14 írta: szerintem meg van az e46-hoz ilyen. legalábbis az enyémben egy ideig az e46osé volt benne, és mikor oooo belerakta, akkor mondta jéé, ez kezeli a külső tükröket is és hogy onnan már pofon egyszerű. e36on is volt már sötétedő külső tükör (illetve én 1 autóról tudom, hogy van benne ilyen) szóval sztem volt már e46ban is, legalábbis furcsállnám, ha nem lett volna.
ha jól tudom, Te ismered oooo-t, kérdezz rá nála

realoem es egyeb etk-ban nem talaltam e46hoz gyarit. kabel az nem gond, a belso tukortol elviszi az ember, aztan kesz, csak tukorlap kell(ene) a kulsokhoz. Vmi M5 tukorrol hallottam, h ahhoz van kulso elektrochrome tukor, nem lehet, h ilyen volt a tiedben? Ismerem, ugyis meglatogatom hamarosan, olajcsere, fekfolyadekcsere es egyebek ugyeben, megkerdezem, ha nem felejtem el.

Woockie Elküldve: 2010-11-19 23:09 sötétedõ belsõ visszapillantó tükör

joko55 írta: Helló, minap vettem egy fényre sötétedős tükröt, mert sajna az enyémből kihagyták.., lényeg a lényeg természetesen a belevalót rendeltem (postán)bontottan,(99es 320i e46ról van szó)

Ha mar feljott a tema... A kulso tukorhoz nem lehet ezt valahogy eljuttatni? Meg vmikor regebben irtam, e46-hoz nincs ilyen, de valamelyik olyan bmwhez nem volt, aminem a tukreit fel lehet rakni es normalisan is nez ki? ugyis meg az elefantfulek vannak...

Woockie Elküldve: 2010-11-19 23:04 Társalgó

Andibaba írta: Lejjebb leírta miért...
Nem lopták el ("csak" feltörték) de ez pont elég volt, hogy meghozza ezt a döntést, hogy eladja. Én nagyon-nagyon sajnálom de tényleg felesleges egy ilyen autó az utcán tárolva.
Most Rover van Ha lesz valamikor újra minitali akkor megmutatjuk, ha érdekel vkit

Igen, a feltorest olvastam es megertem, h nem eri meg az idegeskedest. Hogyhogy nem tertetek vissza a 3as szeriahoz?